Categoriearchief: Uilenroep

Bosuils Carnaval 2020

Vanaf vrijdag 21 februari zijn de Bosuilen vijf dagen lang niet te houwe. Maar ook de week daarvoor vindt al een aantal carnavalsactiviteiten plaats. Het voorlopige programma voor Carnaval 2020 is afgelopen weekend verspreid via de Uilenroep, de Bosuilse Carnavalskrant. Geen Uilenroep ontvangen? Geen nood! Stuur een mailtje naar pr@bosuilendorp.nl en we lossen het op.

Sauwelen
Vrijdagmiddag 14 februari a.s. trapt de Bosuilse jeugd af met sauwelen. De winnende act opent vrijdag en zaterdag als gebruikelijk ‘s avonds het sauwelprogramma in de Pekhoeve. De allerlaatste kaarten daarvoor zijn nog verkrijgbaar bij de Flamingobar. Haast je, want anders loop je de kans mis op een avond hoogwaardig vermaak in eigen dorp voor slechts € 12,50!

Vlag uit, sjaal aan…. Lees verder

Verspreiding Uilenroep en embleem Ulvenhout

Bezorgen Uilenroep 2019

Kunnen jullie ut ook nie houwe? Hoe zou De Uilenroep, onze eigen Bosuilse carnavalskrant, er dit jaar uitzien? Traditiegetrouw wordt die een week voor het Sauwelen gratis verspreid in heel Ulvenhout. Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 januari bieden vrijwilligers huis-aan-huis een versgedrukt exemplaar aan. Uiteraard is dan ook het embleem van 2020 te koop. Dit kost slechts € 3,- en: we verkopen er graag weer drie voor een tientje! Geen Uilenroep ontvangen? Geen nood! Stuur een mailtje naar pr@bosuilendorp.nl en we lossen het op.

De Uilenroep wordt door vrijwilligers persoonlijk en gratis aan huis aangeboden. Dit gebeurt zoveel mogelijk ‘s middags, omdat vooral ouderen het naar vinden als er wordt aangebeld als het donker is.

Je kunt dan ook meteen het carnavalsembleem van dit jaar kopen. Hiermee steun je ons Bosuilse Carnaval en houd je je verzameling emblemen compleet! Het wordt lachen, gieren, brullen dit jaar, want Prins Joep XVII kan ut nie houwe.

Lees in De Uilenroep over … de Lees verder

Uilenroep en embleemverkoop Ulvenhout

 

 

Ook dit jaar wordt de Uilenroep, de Bosuilse carnavalskrant, een week voor het Sauwelen gratis verspreid in heel Ulvenhout. Vrijwilligers komen bij u langs om u een vers gedrukte Uilenroep aan te bieden. Uiteraard kunt u dan ook het embleem van 2019 kopen. Een embleem kost EUR 3,- per stuk en zoals gebruikelijk verkopen we er graag drie voor een tientje! Geen Uilenroep ontvangen? Geen nood! Stuur een mailtje naar pr@bosuilendorp.nl en u ontvangt er alsnog een exemplaar….  Lees verder

Uilenroep en embleemverkoop Ulvenhout

Witte gij ut? Traditiegetrouw wordt ook dit jaar een week voor het Sauwelen de Uilenroep, de Bosuilse carnavalskrant, gratis verspreid in heel Ulvenhout. Dit jaar is dat in het weekend van 27 januari. Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 januari komen vrijwilligers bij u langs om u een vers gedrukte Uilenroep aan te bieden. Uiteraard kunt u dan ook het embleem van 2018 kopen. Deze kosten €3,- per stuk en zoals gebruikelijk verkopen we er graag drie voor een tientje! Geen Uilenroep ontvangen? Geen nood! Stuur een mailtje naar pr@bosuilendorp.nl en we lossen het op.

Het verspreiden van de Uilenroep is geen kwestie van ‘folderen’. De carnavalskrant wordt bij zoveel mogelijk huizen in Ulvenhout persoonlijk, gratis, aangeboden. U kunt dan ook meteen het carnavalsembleem van dit jaar kopen. Hiermee steunt u het Carnaval in Ulvenhout. En u houdt uw verzameling emblemen compleet!

Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 januari zullen vrijwilligers zich door Ulvenhout begeven om de krant en de emblemen te bezorgen. Lees verder

Uilenroep en embleemverkoop Ulvenhout 11 en 12 februari 2017

Traditiegetrouw wordt ook dit jaar een week voor het Sauwelen de Uilenroep, de Bosuilse carnavalskrant, gratis verspreid in heel Ulvenhout. 11 en 12 februari kunnen alle Bosuilen één van onze vele vrijwilligers aan de deur verwachten. Dezen zijn onder andere herkenbaar aan de felgroene tas die ze bij zich hebben.

Het verspreiden van de Uilenroep is geen kwestie van ‘folderen’. De carnavalskrant wordt bij zoveel mogelijk huizen in Ulvenhout persoonlijk, gratis, aangeboden. U kunt dan ook meteen het carnavalsembleem van dit jaar kopen. Hiermee steunt u het Carnaval in Ulvenhout. En u houdt uw verzameling emblemen compleet!

Op  zaterdag 11 en zondag 12 februari zullen vrijwilligers zich door Ulvenhout begeven om de krant en de emblemen te bezorgen. Dit jaar gebeurt dit ‘s middags, omdat….
Lees verder

HÉÉt van de Naold: Boskuikens Koen en Ilse Rops winnaars ontwerpwedstrijd Kuikenroep

2016-01-31 Prijsuitreiking ontwerpwedstrijd KuikenroepHet weekend van 22, 23 en 24 januari werd de Uilenroep, de gratis Bosuilse Carnavalskrant, door vrijwilligers verspreid door heel Ulvenhout. Op de voorkant prijkt dit jaar een prachtige prent van de hand van Kenny Vuijk. Minder bekend is dat in dit gouden jaar ook een speciale jeugdeditie op de Ulvenhoutse basisscholen is verspreid: de Kuikenroep. Ook de voorkant van deze krant wordt opgesierd door een ontwerp van inwoners van ons Bosuilendorp, en wel Koen en Ilse Rops. Dinsdag 26 januari ontvingen zij hiervoor een attentie van de S.U.C.

BEESTENBENDE
Koen en Ilse Rops zijn, ondanks hun jeugdige leeftijd, geen onbekenden in het Bosuilse Carnaval…. Lees verder

Kenny Vuijk ontwerpt voorkant Uilenroep 2016

2016-01-24 Kenny en Prins winnende ontwerp Uilenroep web

De jubileum uitgave van de Bosuilse Carnavalskrant heeft dit jaar een prachtige voorkant van de hand van Kenny Vuijk. Kenny kwam als winnaar uit de bus bij de ontwerpwedstrijd.

Jarenlang is de voorkant van de Uilenroep ontworpen door Sandra Verheem, maar sinds vorig jaar wordt er in Bosuilendorp gewerkt met een ontwerpwedstrijd waarbij het winnend ontwerp prijkt op de voorzijde van de editie in dat jaar. Vorig jaar wonnen twee jeugdige deelnemers Dirk en Paul Huijben. De jury kon toen niet kiezen tussen beiden, met als resultaat dat de voorzijde van Paul en de achterzijde van Dirk was.

Natuurlijk waren er ook nu fantastische inzendingen…. Lees verder

Uilenroep en embleemverkoop Ulvenhout 22 – 24 januari 2016

2015-12-09 voorkant Uilenroep Kenny Vuijk 2Traditiegetrouw wordt ook dit jaar een week voor het Sauwelen de Uilenroep, de Bosuilse carnavalskrant, gratis verspreid in heel Ulvenhout. 22, 23 en 24 januari kunnen alle Bosuilen één van de vele vrijwilligers aan de deur verwachten. De bezorgers zijn onder andere herkenbaar aan de felgroene tas die ze bij zich hebben. De Uilenroep van dit jaar is overigens een heus collector’s item, want dit jaar wordt in het Bosuilendorp voor de 50ste keer Carnaval gevierd.

Het verspreiden van de Uilenroep is geen kwestie van ‘folderen’. De carnavalskrant wordt bij zoveel mogelijk huizen in Ulvenhout persoonlijk, gratis, aangeboden. U kunt dan ook meteen het carnavalsembleem van dit jaar kopen. Hiermee steunt u het Carnaval in Ulvenhout. En u houdt uw verzameling emblemen compleet!

Van vrijdag 22 t/m zondag 24 januari zullen vrijwilligers zich door Ulvenhout begeven om de krant en de emblemen te bezorgen. Dit kan ook ’s avonds gebeuren…… Lees verder

HÉÉt van de Naold: In aanloop naar De Uilenroep 2016

2015-12-16 voorpagina-Uilenroep 2015 zonder jaartal
Beste Bosuilen en Bosuilinnen,

Ga er maar aan staan, ervoor zorgen dat de Uilenroep er komende Carnaval weer prima uitziet om daarna te worden bezorgd in het Bosuilendorp inclusief het buitengebied! Deze week bleek maar eens te meer dat zo’ n Uilenroep er niet zomaar ligt. Natasja Heijblom en Nancy van de Kooij waren deze week weer druk doende om de binnengekomen teksten, advertenties en foto’s te rangschikken om zo toe te werken naar een definitieve versie.

Al heel wat maanden geleden zijn zij begonnen met de eerste voorbereidingen voor de Uilenroep. Natasja en Nancy, beiden lid van de PR commissie van de Stichting Ulvenhouts Carnaval, schrijven dan de Carnavalsverenigingen aan voor een tekst en foto’s, ze verdelen de adverteerders om te worden benaderd voor het plaatsen van een advertentie, en ga zo maar door. Zeker nu Carnaval in 2016 een vroeg tijdstip in het jaar kent en eigenlijk zoals ieder jaar, zijn de deadlines om een en ander in goede banen te leiden, vrij strak. Komt bij dat het dit jaar de 50ste editie is van het Carnaval in het Bosuilendorp, dus de editie van de Uilenroep, waarin ook de jeugd weer van zich doet spreken, zal een collectors item worden.

Op naar een gouden Carnaval in het Bosuilendorp. De Uilenroep zal er zeker onderdeel van uitmaken.

Laatste kans: Jouw ontwerp op de voorkant?

Staat jouw ontwerp dit Carnavalsseizoen op de voorkant van de Uilenroep? Stuur je ontwerp vóór 10 december in en dan zou dat zou zo maar kunnen! De Uilenroep is de Carnavalskrant van ons mooie Bosuilendorp. 2015-01-30 WNG Dirk en Paul met hun klasgenoten webVorig jaar organiseerde de Stichting Ulvenhouts Carnaval, kortweg S.U.C, voor het eerst een ontwerpwedstrijd voor de omslag. Het jonge, creatieve duo Dirk en Paul Huijben mocht zich de trotse winnaar noemen. Deze aanpak is zo goed bevallen, dat de S.U.C ook dit jaar een competitie uitschrijft voor het illustreren van de voorkant van de Uilenroep. Jong en oud mag meedoen. Ontwerpen kunnen tot uiterlijk 10 december worden ingeleverd.

LAATSTE KANS OP EEUWIGE ROEM…. Lees verder