Uilenroep en embleemverkoop Ulvenhout

Witte gij ut? Traditiegetrouw wordt ook dit jaar een week voor het Sauwelen de Uilenroep, de Bosuilse carnavalskrant, gratis verspreid in heel Ulvenhout. Dit jaar is dat in het weekend van 27 januari. Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 januari komen vrijwilligers bij u langs om u een vers gedrukte Uilenroep aan te bieden. Uiteraard kunt u dan ook het embleem van 2018 kopen. Deze kosten €3,- per stuk en zoals gebruikelijk verkopen we er graag drie voor een tientje! Geen Uilenroep ontvangen? Geen nood! Stuur een mailtje naar pr@bosuilendorp.nl en we lossen het op.

Het verspreiden van de Uilenroep is geen kwestie van ‘folderen’. De carnavalskrant wordt bij zoveel mogelijk huizen in Ulvenhout persoonlijk, gratis, aangeboden. U kunt dan ook meteen het carnavalsembleem van dit jaar kopen. Hiermee steunt u het Carnaval in Ulvenhout. En u houdt uw verzameling emblemen compleet!

Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 januari zullen vrijwilligers zich door Ulvenhout begeven om de krant en de emblemen te bezorgen. Dit jaar gebeurt zoveel mogelijk ‘s middags, omdat vooral ouderen het vaak naar vinden als er ’s avonds wordt aangebeld. Geen reden meer, dus, om niet open te doen voor onze vrijwilligers. Zij hebben een nobele missie: u op de hoogte brengen  van wat er allemaal speelt in ons dorp tijdens Carnaval.

Lees in de Uilenroep de artikelen over de vele Carnavalsverenigingen die ons Bosuilendorp rijk is. En maak kennis met de Prins, de Jeugdprinses en hun gevolgen. Ook vindt u natuurlijk het volledige Bosuilse carnavalsprogramma, zodat u precies weet waar het dit jaar allemaal te doen is met Carnaval in ons dorp. En in de periode daarvoor ook trouwens, zoals bijvoorbeeld het Sauwelen op 2 en 3 februari a.s.

De Uilenroep: een krant die u niet mag missen. Veel leesplezier alvast!!!