De optocht

CV de Grimpen die met hun wagens steeds goede uitslagen gereden in de Bredase optocht heeft deze optocht een keer gewonnen. Ook de wagens van andere verenigingen zoals de Dobbers, CV de Toekomst, De Suckels en daarvoor van oa. De Gatbroeken, De Soppers, de Deurdouwers, Nadorst en de Boereknuppels zijn en waren van grote klasse. De wagens van de Dobbers, De Toekomst en de Nopkes rijden mee in de optochten van Chaam en Alphen waar ze altijd goede uitslagen rijden. Op deze foto hadden de Dobbers problemen met de bomen. De bomen waren te laag gesnoeid offff…

Bij de groepen zijn altijd mooie groepen te zien die gebaseerd zijn op het motto. Verenigingen uit het verleden als de Bienaan, de Blaojers, de Yankees, het jeugdkoor etc. zorgden altijd voor spektakel. Tegenwoordig hebben we Leedies Onlee en Een hoop Flauwekul die de laatste jaren de eerste prijzen verdelen. Bij de paren en individuelen vermeld ik Kees van Rijen en zijn maat Jan die ook al meer dan twintig jaar meerijden met hun strontkar.

 
In de categorie ‘Archief Optocht’  zijn alle artikelen over en de uitslagen van de (kinder)optocht van de afgelopen jaren verzameld.