Bosuils Carnaval 2020

Vanaf vrijdag 21 februari zijn de Bosuilen vijf dagen lang niet te houwe. Maar ook de week daarvoor vindt al een aantal carnavalsactiviteiten plaats. Het voorlopige programma voor Carnaval 2020 is afgelopen weekend verspreid via de Uilenroep, de Bosuilse Carnavalskrant. Geen Uilenroep ontvangen? Geen nood! Stuur een mailtje naar pr@bosuilendorp.nl en we lossen het op.

Sauwelen
Vrijdagmiddag 14 februari a.s. trapt de Bosuilse jeugd af met sauwelen. De winnende act opent vrijdag en zaterdag als gebruikelijk ‘s avonds het sauwelprogramma in de Pekhoeve. De allerlaatste kaarten daarvoor zijn nog verkrijgbaar bij de Flamingobar. Haast je, want anders loop je de kans mis op een avond hoogwaardig vermaak in eigen dorp voor slechts € 12,50!

Vlag uit, sjaal aan….
Vanaf Sauwelvrijdag 14 februari a.s. kunnen de Bosuilen de Carnavalsvlag uithangen en de Carnavalssjaal omdoen. De S.U.C zal komend weekend de Bosuilse winkeliers langsgaan om de vlag aan te bieden. Heb jij nog geen vlag en/of sjaal? Deze zijn vanaf de Sauwelavonden verkrijgbaar in het S.U.C winkeltje in de Pekhoeve. Of stuur een e-mail naar secretariaat@bosuilendorp.nl

Ulfje
Tijdens Carnaval kun je in Bosuilendorp in de kroegen en de Pekhoeve betalen met onze eigen munteenheid, het Ulfje. We hebben goed nieuws, want we hebben de bierprijzen laag kunne houwe. Met een Ulfje betaal je voor een pilsje in Bosuilendorp maar € 2,30! Zo is Carnaval vieren in je eigen dorp niet alleen nog steeds heel gezellig, maar dankzij de lage prijzen ook nog voordeliger dan in omringende plaatsen. Overigens kun je tijdens Carnaval ook bij ’t Nippeltje betalen met Ulfjes.

We hopen je tijdens Carnaval te zien in Bosuilendorp!