Verspreiding Uilenroep en embleem Ulvenhout

Bezorgen Uilenroep 2019

Kunnen jullie ut ook nie houwe? Hoe zou De Uilenroep, onze eigen Bosuilse carnavalskrant, er dit jaar uitzien? Traditiegetrouw wordt die een week voor het Sauwelen gratis verspreid in heel Ulvenhout. Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 januari bieden vrijwilligers huis-aan-huis een versgedrukt exemplaar aan. Uiteraard is dan ook het embleem van 2020 te koop. Dit kost slechts € 3,- en: we verkopen er graag weer drie voor een tientje! Geen Uilenroep ontvangen? Geen nood! Stuur een mailtje naar pr@bosuilendorp.nl en we lossen het op.

De Uilenroep wordt door vrijwilligers persoonlijk en gratis aan huis aangeboden. Dit gebeurt zoveel mogelijk ‘s middags, omdat vooral ouderen het naar vinden als er wordt aangebeld als het donker is.

Je kunt dan ook meteen het carnavalsembleem van dit jaar kopen. Hiermee steun je ons Bosuilse Carnaval en houd je je verzameling emblemen compleet! Het wordt lachen, gieren, brullen dit jaar, want Prins Joep XVII kan ut nie houwe.

Lees in De Uilenroep over … de vele Carnavalsverenigingen uit ons dorp. En maak kennis met Prins Joep XVII, Jeugdprins Jop en hun gevolgen. Ook vind je in De Uilenroep natuurlijk het volledige Bosuilse carnavalsprogramma voor jong én oud, zodat je precies weet waar het dit jaar met Carnaval allemaal te doen is in ons dorp. En in de periode daarvoor ook trouwens, zoals bijvoorbeeld het Sauwelen op 14 en 15 februari a.s. De laatste kaarten daarvoor zijn overigens nog verkrijgbaar bij de Flamingobar.

De Uilenroep: een krant die je niet mag missen. Veel leesplezier alvast!!!