Het kan nog net…

In Bosuilendorp wordt door diverse Carnavalsverenigingen al volop gewerkt aan een act voor de Carnavalsoptocht op zondag 23 februari a.s. Andere deelnemers, met als notoir voorbeeld CV Duo, wachten meestal tot het allerlaatste moment. Let op: voor wagenbouwers is de deadline voor inschrijven 7 februari a.s. Ook met het kopen van sauwelkaarten moet u niet te lang meer wachten. Inschrijven voor vervoer om de Worst mee naar Clara te brengen, kan tenslotte nog tot 15 februari.

Inschrijfformulier optocht

Inschrijven Carnavalsoptocht 23 februari
De uiterste inschrijfdatum voor wagens voor de Carnavalsoptocht is vrijdag 7 februari. Een kopie van het verzekeringsbewijs en een kopie van de polis waarin deze dekking wordt beschreven, dienen TWEE WEKEN VOOR DE OPTOCHT in het bezit te zijn van de optochtcommissie. Alle andere deelnemers kunnen zich tot zaterdag 22 februari inschrijven.

Het inschrijfformulier vindt u op onze website. Vul het in en stuur het naar optocht@bosuilendorp.nl, of ….. geef het af bij Ad van Gurp, Valkenburgseweg 2a in Ulvenhout A/C. Behalve voor wagens bestaat overigens ook na 22 februari de mogelijkheid om deel te nemen. Inschrijven kan zondag 23 februari nog tot één uur voor vertrek van de optocht aan de Molenstraat. Nieuwe aanmeldingen dienen achter aan te sluiten en zich te melden bij Ad Melisse voor een optochtnummer.

Sauwelen 14 en 15 februari
Bij het ter perse gaan van dit Weekblad is nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij, want op=op! Het zou zonde zijn als u een vijftal fantastische sauwelaars misloopt. Ja, u leest het goed: vijf! Na de eerdere aankondiging van vier sauwelaars is er een jong en fris konijntje uit de hoge hoed getoverd. We zijn heel trots dat deze jonge Bosuil, die ervoor heeft gekozen tot het sauwelweekend als anonieme sauwelaar door het leven te gaan, het aandurft de ton te bestijgen.

Naast deze nieuweling verwelkomen we vier meer ervaren rotten. Rogier Schetters gaat op voor zijn tweede editie; Niels Goos neemt voor het vierde jaar deel. Daarnaast is het een genoegen Eric van der Westerlaken voor de tiende keer aan te kunnen kondigen. De vijfde en laatste sauwelaar is voor de, met alle respect, wat oudere Bosuilen een bekende naam. Henk Goos komt zijn belofte na om nog een keer in Bosuilendorp op te treden. Velen zullen met plezier terugdenken aan acts uit vervlogen tijden. Dit is de kans om hem weer eens te aanschouwen. Een prachtig vooruitzicht!

Samenvattend: redenen genoeg om over ruim een week aanwezig te zijn bij het leukste sauwelevenement uit de regio. Kaarten kosten slechts EUR 12,50 en zijn te koop bij de Flamingobar.

Worst naar Clara 16 februari
Gaat u met ons mee om de Heilige Clara om goed weer te vragen voor Carnavalszondag? Om 12.30 uur vertrekt de stoet vanaf de Flamingobar aan de Dorpstraat 66 in Ulvenhout. Deelname kost € 5,- p.p. (kinderen € 2,50). Hierbij inbegrepen zit het vervoer naar Meersel-Dreef, een drankje onderweg en soep met een broodje bij terugkomst. Aanmelden voor vervoer kan tot 15 februari op worstnaarclara@bosuilendorp.nl