Uilenroep en embleemverkoop Bosuilendorp

Traditiegetrouw wordt een week voor het Sauwelen de Uilenroep, de Bosuilse carnavalskrant, gratis verspreid in heel Ulvenhout. Dat is komend weekend al! Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 februari komen vrijwilligers bij u langs om u een vers gedrukte Uilenroep aan te bieden. Uiteraard kunt u dan ook het embleem van 2023 kopen. Deze kosten €3,- per stuk en zoals gebruikelijk verkopen we er graag drie voor een tientje! Geen Uilenroep ontvangen? Geen nood! Stuur een mailtje naar pr@bosuilendorp.nl en we lossen het op…..

Het verspreiden van de Uilenroep is geen kwestie van ‘folderen’. De carnavalskrant wordt bij zoveel mogelijk huizen in Ulvenhout persoonlijk, gratis, aangeboden. Je kunt dan ook meteen het carnavalsembleem van dit jaar kopen. Hiermee steunt u het Carnaval in Ulvenhout. En je houdt je  verzameling emblemen compleet!

Vrijwilligers met een missie
Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 januari zullen vrijwilligers zich door Ulvenhout begeven om de krant en de emblemen te bezorgen. Dit jaar gebeurt zoveel mogelijk ‘s middags, omdat vooral ouderen het vaak naar vinden als er ’s avonds wordt aangebeld. Geen reden meer, dus, om niet open te doen voor onze vrijwilligers. Zij hebben een nobele missie: je op de hoogte brengen  van wat er allemaal speelt in ons dorp tijdens Carnaval.

Mis het niet!
Lees in de Uilenroep de artikelen over de vele Carnavalsverenigingen die ons Bosuilendorp rijk is. En maak kennis met de Prins, de Jeugdprinses en hun gevolgen. Ook vind je er natuurlijk het volledige Bosuilse carnavalsprogramma, zodat je precies weet waar het dit jaar allemaal te doen is met Carnaval in ons dorp. En in de periode daarvoor ook trouwens, zoals bijvoorbeeld het Sauwelen op 10 en 11 februari a.s.  De voorverkoop daarvoor is 4 februari van 15.11 tot 17.11 uur in de Flamingobar!

De Uilenroep: een krant die je niet mag missen. Veel leesplezier alvast!!!