Uilenroep en embleemverkoop

 

Traditiegetrouw wordt een week voor het Sauwelen de Bosuilse carnavalskrant gratis verspreid in heel Ulvenhout. Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 januari komen vrijwilligers langs om een gratis, vers gedrukte Uilenroep aan te bieden. Uiteraard kun je dan ook het embleem van 2024 kopen. Dat kost €3,- en zoals gebruikelijk verkopen we er graag drie voor een tientje! Betalen kan contact of met een QR-code.

Geen Uilenroep ontvangen? Geen nood! Stuur een mailtje naar pr@bosuilendorp.nl en we lossen het op.

Steun het Bosuils Carnaval 
Het verspreiden van de Uilenroep is geen kwestie van ‘folderen’. De carnavalskrant wordt bij zoveel mogelijk huizen in Ulvenhout persoonlijk, gratis, aangeboden. Je kunt dan ook meteen het carnavalsembleem van dit jaar kopen. Hiermee steun je het Carnaval in Ulvenhout. En je houdt je verzameling emblemen compleet!

Vrijwilligers met een missie
Onze vrijwilligers komen zoveel mogelijk ‘s middags langs, omdat vooral ouderen het vaak naar vinden als er ’s avonds wordt aangebeld. Geen reden dus om niet voor ze open te doen. Zij hebben een nobele missie: je op de hoogte brengen van wat er allemaal speelt in ons dorp tijdens Carnaval.

Mis het niet!
Lees in de Uilenroep de artikelen over de vele Carnavalsverenigingen die ons Bosuilendorp rijk is. En maak kennis met de Prins, de Jeugdprinses en hun gevolgen. Ook vind je er natuurlijk het volledige Bosuilse carnavalsprogramma, zodat je precies weet waar het dit jaar allemaal te doen is met Carnaval in ons dorp. En in de periode daarvoor ook trouwens, zoals bijvoorbeeld het Sauwelen op 2 en 3 februari a.s. Kaarten daarvoor zijn te koop in de Flamingobar.

De Uilenroep: een krant die je niet mag missen. Veel leesplezier alvast!!!