Bezorging Uilenroep en embleemverkoop

 

 

 

 


17, 18, 19 en 20 februari a.s. wordt de Uilenroep, de Bosuilse carnavalskrant, weer gratis verspreid. Vrijwilligers komen volledig coronaproof aan huis een exemplaar aanbieden. Uiteraard kun je dan ook voor € 3,- het embleem van 2022 kopen. Zoals gebruikelijk verkopen we er trouwens graag weer drie voor een tientje!….

Doe open!
Het verspreiden van de Uilenroep is geen kwestie van ‘folderen’. De carnavalskrant wordt bij zoveel mogelijk huizen in Ulvenhout en het buitengebied persoonlijk aangeboden. Je kunt dan ook meteen het carnavalsembleem van dit jaar kopen. Hiermee steun je Carnaval in Bosuilendorp. En je houdt je verzameling emblemen compleet! Op donderdag- en vrijdagavond 17 en 18,  en op zaterdag-  en zondagmiddag 19 en 20 februari gaan vrijwilligers met de Uilenroep en emblemen van deur tot deur; natuurlijk met inachtneming van de coronamaatregelen.

Niet thuis?
We laten ook wat exemplaren van de Uilenroep achter bij de supermarkten in ons dorp. En de digitale versie kun je vanaf 21 februari downloaden van onze website www.bosuilendorp.nl. Daar vind je ook onze webwinkel, waar je het embleem en andere onmisbare Bosuilse carnavalsartikelen kunt bestellen.

Carnavalsprogramma
Lees in de Uilenroep artikelen van diverse carnavalsverenigingen uit ons Bosuilendorp. En maak kennis met de Prins, de Jeugdprinses en hun Gevolgen. Ook bevat de Uilenroep het voorlopige Bosuilse carnavalsprogramma. Dit kan nog veranderen naar aanleiding van nieuwe wijzigingen van de coronamaatregelen. Op onze website en socials vind je steeds de laatste stand van zaken. Houd die dus goed in de gaten.

De Uilenroep: die mag je niet missen. Veel leesplezier alvast!!!