Bosuilse Biercantus inclusief Bosuils Buffet

Ja!!! Het kan!!! Op zaterdag 26 februari start op Jeugdland de eerste Bosuilse Biercantus. Om 16.00 uur openen wij de deuren en kun je alvast gaan genieten van een drankje. Tussen 17.00 en 18.30 uur staat er een stampottenbuffet voor je klaar. Dit is bij de prijs inbegrepen. Om 18.30 uur start de Biercantus. Gegarandeerd 100% gezelligheid, plezier en feest. Schrijf je nu in voor de eerste Bosuilse Biercantus door op de afbeelding te klikken. 

 Wij zitten aan lange biertafels voor het podium waar DJ Laors en Schoefel FM de presentatie verzorgen en liedjes draaien. Iedereen wordt geacht om uit volle borst mee te zingen, te dansen en te feesten. Niemand kan zeggen dat hij de tekst niet kent, want iedereen krijgt bij aanvang van de cantus een boekje met de teksten van alle liedjes die gedraaid worden.

Gedurende de avond komt regelmatig het bierlied voorbij. Zodra je dit hoort, moet je je glas bier in één teug leegdrinken. Doe je dit niet, dan loop je het risico om ‘straf’ te krijgen, bijvoorbeeld:

  • je moet je glas bier in één keer leegdrinken;
  • je moet met gestrekte arm een biertje drinken;
  • de hele tafel moet een biertje atten.

Het kan zijn dat de straf op het podium moet worden uitgevoerd, zodat de hele zaal kan meegenieten.

De biercantus eindigt om 20.30 uur, maar daarna kun je nog tot 01.00 uur blijven genieten van DJ Laors en Schoefel FM. Je kunt op elk gewenst moment binnenkomen. Na 20.30 uur is toegang gratis. Je hebt dan geen ticket meer nodig, maar: vol = vol!