Kenny Vuijk ontwerpt voorkant Uilenroep 2016

2016-01-24 Kenny en Prins winnende ontwerp Uilenroep web

De jubileum uitgave van de Bosuilse Carnavalskrant heeft dit jaar een prachtige voorkant van de hand van Kenny Vuijk. Kenny kwam als winnaar uit de bus bij de ontwerpwedstrijd.

Jarenlang is de voorkant van de Uilenroep ontworpen door Sandra Verheem, maar sinds vorig jaar wordt er in Bosuilendorp gewerkt met een ontwerpwedstrijd waarbij het winnend ontwerp prijkt op de voorzijde van de editie in dat jaar. Vorig jaar wonnen twee jeugdige deelnemers Dirk en Paul Huijben. De jury kon toen niet kiezen tussen beiden, met als resultaat dat de voorzijde van Paul en de achterzijde van Dirk was.

Natuurlijk waren er ook nu fantastische inzendingen….

van jeugdige deelnemers. Dit jaar is het eerste jaar dat alle basisschool leerlingen hun eigen Carnavalskrant krijgen: de Kuikenroep, met daarop het winnende jeugd ontwerp.

Bij de volwassenen sprong Kenny eruit met zijn prachtige creatie. Als geboren en getogen Bosuil komt hij ook nog eens uit een echte Carnavalsfamilie. Vader Dick en Moeder Carla zijn ereleden van de S.U.C, evenals tante, oom en oma van der Velden. Van zijn inzending wist echter niemand.

Afgelopen zondag verraste Prins Ad XVI Kenny tijdens het bouwbezoek in de verenigingsloods. Uit handen van Prins Ad XVI ontving hij alle (eeuwigdurende) roem en een krat bier. Hiermee waren ook zijn makkers van CV de Nopkes erg blij.

Inmiddels heeft u vast de Uilenroep in uw bus gehad en kunt u met eigen ogen het resultaat aanschouwen. Wij wensen u veel leesplezier en hopen u veelvuldig te zien bij onze gezellige Carnavalsactiviteiten, en natuurlijk bij een van onze sponsoren en adverteerders.