Uilenroep en embleemverkoop Ulvenhout 11 en 12 februari 2017

Traditiegetrouw wordt ook dit jaar een week voor het Sauwelen de Uilenroep, de Bosuilse carnavalskrant, gratis verspreid in heel Ulvenhout. 11 en 12 februari kunnen alle Bosuilen één van onze vele vrijwilligers aan de deur verwachten. Dezen zijn onder andere herkenbaar aan de felgroene tas die ze bij zich hebben.

Het verspreiden van de Uilenroep is geen kwestie van ‘folderen’. De carnavalskrant wordt bij zoveel mogelijk huizen in Ulvenhout persoonlijk, gratis, aangeboden. U kunt dan ook meteen het carnavalsembleem van dit jaar kopen. Hiermee steunt u het Carnaval in Ulvenhout. En u houdt uw verzameling emblemen compleet!

Op  zaterdag 11 en zondag 12 februari zullen vrijwilligers zich door Ulvenhout begeven om de krant en de emblemen te bezorgen. Dit jaar gebeurt dit ‘s middags, omdat….
vooral ouderen het vaak naar vinden als er ’s avonds wordt aangebeld. Geen reden meer, dus, om niet open te doen voor onze vrijwilligers. Zij hebben een nobele missie: u op de hoogte brengen  van wat er allemaal speelt in ons dorp tijdens Carnaval.

Lees in de Uilenroep de artikelen over de vele Carnavalsverenigingen die ons Bosuilendorp rijk is. En maak kennis met de Prins, de Jeugdprins en hun gevolgen. Ook vindt u natuurlijk het volledige Bosuilse carnavalsprogramma, zodat u precies weet waar het dit jaar allemaal te doen is met Carnaval in ons dorp. En in de periode daarvoor trouwens, zoals bijvoorbeeld het Sauwelen op 17 en 18 februari.

Mocht u overigens nog interesse hebben om een Sauwelavond bij te wonen, haast u zich dan. De resterende Sauwelkaarten zijn  exclusief te koop bij patisserie Maré (open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag). NB. U dient deze contact te betalen.

De Uilenroep: een krant die u niet mag missen. Veel leesplezier alvast!!!