Uilenroep en embleemverkoop Ulvenhout

 

 

Ook dit jaar wordt de Uilenroep, de Bosuilse carnavalskrant, een week voor het Sauwelen gratis verspreid in heel Ulvenhout. Vrijwilligers komen bij u langs om u een vers gedrukte Uilenroep aan te bieden. Uiteraard kunt u dan ook het embleem van 2019 kopen. Een embleem kost EUR 3,- per stuk en zoals gebruikelijk verkopen we er graag drie voor een tientje! Geen Uilenroep ontvangen? Geen nood! Stuur een mailtje naar pr@bosuilendorp.nl en u ontvangt er alsnog een exemplaar…. 

Het verspreiden van de Uilenroep is geen kwestie van ‘folderen’. Bij zoveel mogelijk huizen in Ulvenhout wordt de carnavalskrant gratis en persoonlijk aangeboden. Door het kopen van het carnavalsembleem steunt u het Carnaval in Ulvenhout. En u houdt uw verzameling emblemen compleet!

Vrijwilligers begeven zich op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 door Ulvenhout om de krant en de emblemen te bezorgen. Dit jaar gebeurt dat zoveel mogelijk in de middag omdat vooral ouderen het vaak naar vinden als er ’s avonds wordt aangebeld. Doet u dus vooral open voor onze vrijwilligers! Zij hebben een nobele missie: u op de hoogte brengen van wat er allemaal speelt in ons dorp tijdens Carnaval.

In de Uilenroep staan artikelen over de vele Carnavalsverenigingen die ons Bosuilendorp rijk is. En maak kennis met de  Nieuwe Prins, de Jeugdprinses en hun gevolgen. Ook vindt u natuurlijk het volledige Bosuilse carnavalsprogramma terug zodat u precies weet waar het dit jaar allemaal te doen is. Ook de activiteiten in de periode ervoor staan erin, denk aan het Sauwelen op 22 en 23 februari a.s.

De Uilenroep is dus een krant die u niet mag missen. Veel leesplezier alvast!