Het Bosuils Buffet en de Carnavalsmis

   

Zaterdag 2 maart zal voor het eerst in Bosuilendorp het Bosuils Buffet worden gehouden. Heeft u altijd al eens met de prins willen dineren? Grijp dan nu uw kans! ….

Tijdens carnaval zijn er veel mogelijkheden om samen met prins en raad te feesten. Voor de broodnodige energie moet er dan ook gegeten worden. Op zaterdag 2 maart kunnen we dit samen doen in de Pekhoeve tussen 18.00 en 20.00 uur. Lijkt het u gezellig om mee te eten? Schrijf dan in door een mail te sturen naar pr@bosuilendorp.nl. Doe dit zo snel mogelijk want vol = vol. Volwassenen betalen 4 Ulfjes en kinderen 2 Ulfjes. Ook de jeugdraad zal aanwezig zijn. U kunt dus gerust met hele gezin aanschuiven.

 

Carnavalsmis
De Carnavalsmis zal dit jaar op vrijdag 1 maart  plaatsvinden. De viering in de Laurentiuskerk in Ulvenhout start om 11 over 7 en heeft natuurlijk een carnavalesk tintje. Het motto ‘Alles deur me-kaor’ zal ook zeker aan bod komen.

Pastor Peter Derks gaat de mis voor en de muzikale noten komen van De Bosuilen en de Boskuikens. Prins Joep VXII en de Raad van 11 zullen samen met de Jeugdraad aanwezig zijn en hun steentje bijdragen.

Deze viering is altijd een mooi rustmoment. Een gelegenheid om je, tussen het feestgedruis door, te laten meenemen door je eigen gedachten. En bovenal is het een moment om mensen te herinneren en te herdenken, zeker de personen die voor het Bosuilse Carnaval van grote betekenis zijn geweest.

Iedereen is welkom!