Optocht Bosuilendorp 2019, inschrijven is nog mogelijk!

Inschrijfformulier Bosuilse Optocht 2019

   

Over een kleine twee weken barst het carnaval los in Bosuilendorp. Met natuurlijk als hoogtepunt de optocht op zondag 3 maart. De inschrijvingen druppelen binnen, hieronder weergegeven in willekeurige volgorde; alles deur me-kaor…..

De kinderoptocht:
1. CV De Dobbers
2. CV Beestenbende

De volwassenenoptocht:
1. CV De Boereknuppels
2. CV Das Praot
3. CV De Herries
4. CV de Gehaktballen
5. CV De Duvels
6. CV De Tweejeees
7. CV We zijn er-nie
8. CV Alleen
9. CV OpBokKuh

Er kunnen natuurlijk altijd meer mensen bij! Schrijf dus snel in. Het inschrijfformulier kun je vinden op www.bosuilendorp.nl . Vul het in en mail het naar optocht@bosuilendorp.nl. Zijn jullie late beslissers? Geen nood want ook op zondagochtend, voor aanvang de optocht, kan nog ingeschreven worden. Dit laatste geldt helaas niet voor wagens. Hiervoor is de inschrijving al gesloten. Zoals eerder al gecommuniceerd dienen zij 2 weken voor de optocht ingeschreven te zijn in verband met de benodigde verzekeringen.

Naast enthousiaste deelnemers hopen we natuurlijk ook op een groot publiek! Kom dus allen op zondag 3 maart kijken naar alle leut rondom het thema Alles deur me-kaor. Opstellen voor de optocht doen we om 13 uur, de start is om 14 uur. De route is net als andere jaren: Boonakker, Slotlaan, Markdal en Dorpsstraat. Het einde is op het Dorpsplein met het defilé door Prins Joep XVII.

We zien jullie heel graag op zondag 3 maart als toeschouwer of als deelnemer!