Jeugdcarnaval in Bosuilendorp

 

BOUWBEZOEK
Aan de kinderen uit de groepen 5 en 6 werd weer het Carnavalswerkboekje uitgereikt. Via dit boekje maken zij kennis met uiteenlopende zaken met betrekking tot Carnaval.  Ook krijgen zij dit jaar weer informatie over het bouwen van carnavalswagens. 25 Januari bezochten leerlingen van groep 6 van De Klokkebei en de groepen 5 en 6 van De Rosmolen het Uilennest. Hier kregen zij uitleg van ervaren  wagenbouwers van CV De Toekomst en CV  De Nopkes. En nu maar zien of dit bezoek inspiratie heeft opgeleverd voor mooie creaties voor de kinderoptocht!
JEUGDSAUWELEN
Groepen 7 en 8 worden ingewijd in de edele kunst van het Sauwelen.  Op vrijdagmiddag 1 februari zullen jonge Sauwelaars uit de groepen 8 in de Pekhoeve optreden voor (groot)ouders en andere familieleden.  Een uniek evenement!


KLEURWEDSTRIJD

Alle kinderen kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd. Alles gaot dit jaor anders, en Uilien wil ook wel eens een nieuw pakje aan…  De kleurplaten kunnen worden ingeleverd op het Limonadebal. Er is een leuk prijsje verbonden aan deze kleurwedstrijd.

JEUGDPROGAMMA
Vanzelfsprekend heeft de S.U.C ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma voor de Bosuilse jeugd opgezet. Vanaf de opening op 8 februari tot en met verbranding van de Branduilen op 11 februari: voor alle leeftijden is er alle dagen iets leuks te doen. Voor details verwijzen wij naar de Uilenroep of natuurlijk  onze site.  Jij komt toch ook!!!
KLIK HIER VOOR HET JEUGDPROGRAMMA

twitter.com/bosuilendorp
(IB)