Gouden Uitblinkers!

Ja dat zijn ze zeker. Afgelopen Carnaval werden Ingrid Bothe en Eric van der Westerlaken uitgeroepen tot Gouden Uitblinkers voor hun inzet voor het Bosuilse Carnaval. Iets waar ze trots op kunnen zijn.

 

Eric van der Westerlaken werd Carnavalsmaandag door Prins Nillus en zijn gevolg bedankt voor zijn jarenlange inzet voor het Sauwelen en dan met name ook voor het Jeugdsauwelen. Want wie de jeugd heeft , heeft de toekomst. Al met al weer een mooie erkenning die Eric dit jaar aan zijn lijstje kan toevoegen. Eerder dit jaar sleepte hij al de titel Oppersauwelaar van het Bosuilendorp binnen en kreeg hij voor de Stichting Molen De Korenbloem de Platte Buis uitgereikt.

 

Ingrid Bothe viel de eer te beurt op Carnavalsvrijdag. Ook zij werd door Prins Nillus en zijn gevolg bedankt, voor haar tomeloze inzet om het Carnaval in het Bosuilendorp steeds in de media goed op de kaart te krijgen en te houden. Teksten schrijven, schrijven aan het Jubileumboek, reportages maken, fotograferen niets is haar teveel. Al heel wat jaren maakt ze deel uit van de PR Commissie en maakt ze zoals gezegd de nodige meters.

Eric en Ingrid, van harte gefeliciteerd met jullie Gouden Uitblinkers.