De Bosuilenspiegel: Marije Schnitker

Wederom werpt een nieuw Raadslid een blik in de Bosuilenspiegel.

Mijn naam is Marije Schnitker.
Na mijn scheiding ben ik bijna twee jaar geleden in het mooie Bosuilendorp komen wonen. Mijn roots liggen wel in en rondom Breda en mijn zus woont met haar gezin al jaren in Ulvenhout. Dus helemaal onbekend met het dorp en zijn inwoners ben ik niet.

Het begon vorig jaar met het Prinsgeburenbal, waar ik als inval Raadslid mee mocht. Wat was dat een leuke ervaring. Ik was meteen verkocht. Wat een leuke club mensen en wat een leuke sfeer. Ook tijdens Carnaval zelf mocht ik nog een keer als invaller mee. Dus toen de vraag gesteld werd of ik aan wilde sluiten bij de Raad, was de lach op mijn gezicht volgens mij wel voldoende als antwoord. Daarbij komt ook nog dat Sophie Wiercx, de jongste van mijn zus, Raadslid is van de Jeugdraad. En dat maakt het voor mij nog eens extra bijzonder.  Dit jaar dus als nieuw Raadslid, waar ik erg veel zin in heb.

Er komen veel leuke activiteiten aan en daar zijn we achter de schermen druk mee bezig. Prinsgeburenbal, Verbroederingsfeest, Oelemis en de Sauwelavonden, de worst naar Clara en natuurlijk Carnaval. Ook zijn we aan het oefenen voor ons eigen carnavalsnummer. We krijgen zelfs zangles en dat kan zeker ik wel gebruiken. Maar….dur zit schot in!

Hierbij dan ook de uitnodiging om gezellig naar ons lied te komen luisteren, maar natuurlijk ook om met ons mee te zingen om er zo samen een mooi feest van te maken.

Wil je ook eens een keer ervaren om een feestje mee te vieren in de Raad, twijfel dan niet en geef dit dan door via secretariaat@bosuilendorp.nl