Start kaartverkoop Bosuilse Sauwelavonden zaterdag 21 januari om 13 uur

Zaterdag 21 januari om 13 uur start kaartverkoop van de Bosuilse Sauwelavonden op

Nog maar nauwelijks hersteld van de feestdagen wordt het vizier al weer op Carnaval gericht. Traditiegetrouw starten we een week voor Carnaval met de Bosuilse Sauwelavonden. Dit jaar vinden deze plaats op 17 en 18 februari. Een rustige, gezellige en humoristische bijeenkomst een week voor carnaval met een gezellige nazit. De kaartverkoop start zaterdag 21 januari om 13.00 uur bij Café-Zaal Flamingo aan de Dorpstraat 66 in Ulvenhout en duurt tot 16.00 uur. De kaarten kosten € 10 per stuk….

Vanaf 1977 worden de Sauwelavonden verzorgd door Bosuilen in de ton en op het podium. De kwaliteit van de sauwels en acts is bijna altijd stijgende.  Sinds de avonden in de Pekhoeve gehouden worden hebben ze de uitstraling van een theater gekregen. We houden het nog even spannend wie er dit jaar allemaal meedoen. De avond start met de winnaars van het Jeugdsauwelen, waarna afwisselend Sauwelaars en acts op het podium verschijnen. De avonden worden muzikaal omlijst door de kappellen de Bosuilen en Ulvolume. 

Vanaf woensdag 27 januari zijn de Sauwelkaarten exclusief te koop bij  patisserie Maré (open op wo, do, vr en za). Vergeet dan niet om gelijk iets lekkers van Maré mee te nemen. Zelfs als u te laat bent voor Sauwelkaarten kunt u dan met gerust hart thuis komen!
Afgelopen jaar waren de kaarten na 1 week uitverkocht. Helaas biedt het ‘theater de Pekhoeve’ echt niet meer plaatsten dus wees er snel bij.