17 en 18 februari Sauwelen in Ulvenhout

Afgelopen zaterdag 21 januari is de verkoop van de sauwelkaarten gestart. Er zijn al veel kaarten verkocht en de S.U.C hoopt dan ook op wederom twee uitverkochte avonden. Er zijn nog enkele sauwelkaarten te koop bij patisserie Maré, Dorpstraat 19A (open op wo, do, vr en za).

De vraag is wie er in de ton en op het podium komen te staan op de vrijdag- en zaterdagavond….. De kapellen die voor de live muziek zorgdragen zijn in ieder geval al bekend. Het zijn natuurlijk de twee Bosuilse kapellen die de laatste jaren zorgen voor de carnavaleske muziek en de ondersteuning van de sauwelaars. De Bosuilen en Ulvolume zijn graag geziene artiesten tijdens de sauwelavonden.

Licht, video en geluid worden weer verzorgd door Jeroen en Bart van JG Sound en de zaalaankleding is al jaren in goede handen van de Raad van Elluf.

Maar wie zijn de artiesten die ons gaan vermaken? De acts zijn al bekend. Leedies Oonlie, de S.U.C en de Boerendobbers komen tussen de sauwels door op het podium. De afgelopen jaren zorgden zij, ieder op hun eigen wijze, voor de nodige afwisseling in het programma.

En dan nog de sauwelaars. Wie komen er in de ton te staan? Gezien de lopende onderhandelingen mogen en kunnen we daar nog geen uitsluitsel over geven.

Hopelijk kunnen we in de volgende aankondiging al wat meer vertellen. Toch wel spannend.

Tot sauwels!

Stichting Ulvenhouts Carnaval