De Bosuilenspiegel: Conny van der Westerlaken

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand: wie is dit nieuwe Raadslid in Bosuilenland?

2016-12-04-mphf-raad-conny-van-der-westerlakenMijn naam is Conny van der Westerlaken. Ik ben dit jaar voor het eerst Raadslid. Sinds 2006 woon ik met mijn gezin met veel plezier in ons Bosuilendorp. Het carnavallen is er bij mij met de paplepel ingegoten. Mijn ouders speelden in een carnavalskapel, waardoor ik al vroeg  in het feestgedruis opging. Carnaval, een feest waar ik ieder jaar weer naar uitkijk en een traditie die hopelijk nog lang blijft voortbestaan in ons mooie Ulvenhout!

Wegens de drukte rondom de opening van mijn eigen zaak ( Idé-Idé, achter molen De Korenbloem) heb ik vorig jaar de optocht met de daarbij behorende voorbereidingspret met CV uit ut Gareel een keertje overgeslagen. Een groep opgericht in onze straat, waarbij plezier voorop staat en we proberen zoveel mogelijk kinderen te betrekken. De jeugd is namelijk de toekomst van ons Carnaval!

Geweldig dat ik van mijn passie en creativiteit mijn werk heb kunnen maken, maar ik ben toch ook blij dat ik dit jaar weer mee kan doen aan de optocht! Zolang mijn kinderen het ook leuk vinden, sta ik tijdens de optocht niet op de Prinsenwagen, maar loop ik mee met onze CV. Alle andere carnavalsdagen ben ik de trotse draagster van een steek!

Ik ben met open armen als nieuw Raadslid ontvangen en zowel de Raad als de S.U.C. voelen aan als een warm bad. Ik krijg ontzettend veel energie van alle bezigheden en probeer er ook zo veel mogelijk energie, creativiteit en tijd aan terug te geven.

Voor mij betekent Carnaval ontspanning, gezelligheid, een traditie om te behouden en nieuwe vriendschappen. Ik heb er ontzettend veel zin in om dit jaar Raadslid te mogen zijn en hoop dat we er met zijn allen een mooi feest van gaan maken. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!