Dagboek van een Bosuils Bruidspaar (4)

  Kijk; Hoog in de lucht zijn de wolken waarin Jett en Rudi zijn!Dit is de vierde en laatste aflevering uit de dagboeken van Jett en Rudi.

Zij houden u op de hoogte van de voorbereidingen op hun huwelijk. Door in hun dagboeken mee te lezen leert u Jett en Rudi kennen alsof het uw beste vrienden zijn. Das handig want u bent uitgenodigd voor hun huwelijk! Dus kom op maandagavond 20-2 vanaf 20.30 naar de Flamingobar voor deze eerste Bosuilse Bruiloft!

Deel 4: Dagboek van Jett bruid van het eerste Bosuilse Bruidspaar…

Lief dagboek,

De reacties op onze uitnodiging zijn overweldigend… Ik denk dat veel Bosuilse bewoners ons komen feliciteren maandagavond 20 februari 2012 vanaf 20.30 uur in Café-Zaal Flamingo en wie weet krijgen we zelfs vorstelijk bezoek!! Owww wat gaaf zou dat zijn, want de amusementsband heeft ook toegezegd! En geloof me; Die is geweldig!

Vandaag ook per toeval geslaagd voor mijn schoentjes toen ik aan het shoppen was voor de bruidsmeisjes, waar ik overigens ook voor ben geslaagd.

Heerlijk!

De roze wolk komt steeds dichterbij…

Liefs Jet en tot maandag de 20e!

Deel 4: Dagboek van Rudi bruid van het eerste Bosuilse Bruidspaar…

Dag dagboek,

We hebben veel positieve reacties gehad op ons voorgenomen huwelijk en nou denkt  Jett dat we “vorstelijk bezoek” krijgen, het moet niet gekker worden…

Verder is er gelukkig al een hoop geregeld. De kleding van de bruidsmeisjes, de bedankjes en zelfs voor het openingslied heb ik me laten strikken en heb plechtig beloofd met niet op de wc te vertoeven…

Kortom, dit gaat een gezellige avond worden Bosuilen en Bosuilinnen, dat voel ik aan mijn water.

En wat Jett en mezelf betreft: We zen in de wolken!

Met hartelijke groet, Rudi