Héét van de naold

 Zoals u waarschijnlijk al heeft kunnen vaststellen, zijn we inmiddels een paar jaar bezig met deze rubriek Héét van de Naold. Ook dit jaar gaan we daar mee verder. Het is een rubriek waarin de carnavalsverenigingen uit het Bosuilendorp zich presenteren aan de inwoners van het Bosuilendorp en daarbuiten. Vanaf komende week tot aan Carnaval komen iedere week één of meerdere Carnavalsverenigingen aan het woord met hun plannen over het komende Carnaval, ervaringen over eerdere Carnavalsjaren en met onder andere leuke anekdotes.

De redacteuren  Ingrid Bothe en Anton van Opstal gaan hiervoor namens de PR-commissie van de SUC iedere week op pad om in overleg met de verenigingen een mooi stuk tekst te kunnen schrijven zo mogelijk voorzien van een foto.
Voor deze week kunnen we melden dat in de loodsen van de Brandweerkazerne en verder in het Bosuilendorp al weer de nodige (bouw)activiteiten zijn waargenomen van Carnavalsverenigingen die ook dit jaar hun uiterste best doen om met de Carnavalsoptocht zeer goed voor de dag te komen, waaronder ook de vereniging van de kersverse Prins KeesKènze XV.
Voor nu een ieder succes toegewenst met de verdere voorbereidingen van het komende Carnaval.