Nog slechts enkele Sauwelkaarten beschikbaar (+ video)

 Bij het ter perse gaan van deze editie van NieuwGinneken is de start van de Sauwellkaart verkoop net achter de rug. Topdrukte op het verkooppunt bij café Christianen heeft een resultaat van zo´n 90% van de kaarten opgeleverd. Wilt u erbij zijn meld u dan snel bij Toerkoop Reisbureau Ulvenhout.

De verkoop startte afgelopen zaterdag om stipt 10u maar om half tien konden de eerste kopers hun zenuwen niet meer in bedwang houden en melde zich in het café.  Het was een begin van een haast continue stroom kopers die samen zorgen voor een gezellige ochtend. Nu is gezelligheid natuurlijk nooit een probleem bij café Christianen, zeker niet met de goede zorgen van Dimphy.

TV INTERVIEW

De populariteit van het Sauwelen was ook de verslaggevers van de nieuwe locale omroep BredaNu opgevallen. Met camera en al stapte ze deze ochtend binnen om een nieuw item te schieten. Naast de voorzitter van de Stichting Ulvenhouts Carnaval werden diverse kopers geïnterviewd en mocht de toevallig aanwezige Willy van den Wijngaard toelichten wat Sauwlen nu eigenlijk is. Het is een leuke sfeer impressie geworden die zeker de moeite waard is te bekijken. BredaNu gaat vanaf 21 april gaan zij ´de ether´ in maar nu zijn hun interviews zijn al te zien op hun site www.bredanu.nl. Wij wensen deze nieuwe omroep veel succes.

NOG MAAR 10% BESCHIKBAAR

Ook dit jaar loopt de kaartverkoop voorspoedig en zijn beide Sauwelavonden op 1 en 2 februari bijna uitverkocht na de eerste ochtend. De overgebleven kaarten, nog maar circa 10% van het totaal aantal kaarten, is te verkrijgen bij Toerkoop Reisbureau. Althans die 10% lag er aan het begin van deze week. Loop dus snel even langs. Zijn de kaarten uitverkocht dan kunt u vast slagen voor een mooie reis. Na Carnaval natuurlijk. Toerkoop verkoopt de kaarten ook dit jaar weer geheel belangeloos waar wij hen uiteraard heel dankbaar voor zijn!
Per Sauwelavond zijn 250 stoelen beschikbaar. Dit is ook echt het maximaal aantal gasten dat we die avond kunnen ontvangen. Geen kaart is dus helaas ook echt geen plek. Hieruit blijkt toch maar weer dat het Sauwelen een van de hoogte punten is van het Bosuilse Carnaval. Of zoals de voorzitter Frank Husson verwoorde één van de hoogtepunten want vanaf 11/11 tot aan Aswoensdag is eigenlijk één groot hoogte punt.
Hou onze site in de gaten voor al het laatste Carnavals nieuws en het programma. Volgen via twitter kan ook. Zo hoeft u niets te missen en heeft u zeker een leuke Carnaval.

twitter.com/bosuilendorp