Héét van de Naold

 In deze serie Héét van de Naold kunnen de carnavalsverenigingen uit het Bosuilendorp zich presenteren aan de inwoners van het Bosuilendorp en daarbuiten. Iedere week vanaf medio november tot aan Carnaval komen één of meerdere Carnavalsverenigingen aan het woord met onder andere leuke anekdotes, ervaringen over het afgelopen Carnaval en hun plannen voor het komende Carnaval. Deze week staat CV De Ei-Kakkertjes in de schijnwerpers, een zeer jeugdige vereniging in het Bosuilendorp.

CV De Ei-Kakkertjes is vorig jaar opgericht vanuit de al jarenlang bestaande buurtvereniging met de gelijknamige naam. Vanuit het niets wisten de leden vorig jaar direct een 4e plaats te behalen met hun deelname aan de optocht in het Bosuilendorp.  Met hun ‘bolder’ wagen en met name door hun Girl Power wisten ze de jury te imponeren met de uitbeelding van het motto ‘de dieren zijn in de wolken met hun nieuwe Waaike’, een thema prima passend in het motto van vorig jaar, ‘we zen in de wolken’. De Carnavalsvereniging bestaat uit de volgende leden, Linne van der Meer met haar negen jaar het creatieve brein, Saartje van der Meer, 5 jaar oud en werkzaam als hoofd constructie, Britt Kuitert, manager van het plakwerk en dat al op achtjarige leeftijd en tenslotte Anouk Kuitert, met haar vijf jaar al hoofd verf- en spuitzaken. Zoals u kunt lezen is de taakverdeling al prima op orde tussen de leden. Dat belooft wat voor het komende Carnaval. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang.
Dit jaar wordt een serieuze poging gedaan om een podiumplaats te bemachtigen. Want CV De Ei-Kakkertjes wil in ieder geval aangeven: Dees jaor gaot alles anders. Verder willen ze ook aangeven dat meedoen met het Carnaval en aan de optocht in het Bosuilendorp al een mooi festijn is!
Namens CV De Ei-Kakkertjes, tot ziens bij het komende Carnaval in het Bosuilendorp