Beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het sauwelen

 Jos Schetters kan voor de derde keer op rij oppersauwelaar wordenVrijdag 1 en zaterdag 2 zijn weer de sauwelavonden in het Bosuilendorp. Vanaf 20.00 strijden vijf sauwelaars voor de titel Bosuilse oppersauwelaar. De vraag is wie de opvolger is van oppersauwelaar 2012 Jos Schetters.

Jos kan voor de derde keer op rij oppersauwelaar worden. Hij heeft concurrentie van Remco Raats, oppersauwelaar in 2010, oppersauwelaar van 2003 3n 2004 Jordi van Gils en oppersauwelaar van 1996 en 2001 Willy van den Wijngaard.

Daarnaast staat de mulder Eric van der Westerlaken voor de vierde keer in de ton. Hij laat zien dat wat snel komt niet altijd duurzaam is, om maar een modern woord te gebruiken. Eric verbeterd ieder jaar en kan wel eens aan de bel gaan trekken als het om de titel gaat.

De sauwelavonden worden weer in de vernieuwde Pekhoeve gehouden. De SUC heeft de zaal dan al omgebouwd voor de carnavalsfeesten. Naast de carnavaleske aankleding zal JG Sound weer zorgen voor veelkleurig en bewegend licht en voor een mooi geluid zodat iedereen de sauwels en de acts goed kan volgen. De Zaogurs en de Bosuilen zorgen voor de live muziek.

Wilt u erbij zijn en heeft u nog geen kaartjes? Spoed u dan snel naar Reisbureau Toerkoop die de laatste te verkopen kaartjes verhandeld. Afgelopen vrijdag waren voor de zaterdag nog minder dan 10 kaartjes beschikbaar en voor de vrijdag minder dan 20. Op=op. Vol = vol

Tot Sauwels

JE