Héét van de Naold

  Ja, Dees jaor gaot alles anders, iets wat CV 5×2 al maanden bezighoudt. Een Carnavalsvereniging die al meer dan 50 jaar bestaat en zich elk jaar netjes aan het motto houdt, dan is dat in ieder geval gezegd. En dat CV 5×2 het motto ook dit jaar zal volgen, dat is een feit. Al sinds de bekendmaking van het motto wordt er binnen CV 5×2 flink nagedacht hoe invulling te geven aan het motto. In de gigantische bouwloods ‘de Avondstond’ zou dit jaar alles in het diepste geheim worden ontwikkeld. Materialen inkopen, techniek uitproberen en ga zo maar door, maar ja, gezien het korte tijdspad, bleek alles toch een lastige opgave.

Maar omdat het dit jaar anders moet, schakelt CV 5×2 dit jaar over op 1×2. Dit jaar geen inschrijving bij de groepen maar bij de paren. Wat ook anders is, is het opschuiven naar een andere dag en locatie. Hiervoor zijn de eerste try-outs in het diepste geheim bij –15 graden ten uitvoer gebracht. Dat wordt toch wel wat, geven de leden ,Jos en José, Diana en Jack, Marianne en Michael, Nel en André, en Harrie en Ingrid, aan. Hierover zo meteen meer.
Met Carnaval zult u de leden van de Carnavalsvereniging wel gaan ontmoeten, de natte dinsdagmiddag behoort bij de leden tot iets wat je zeker niet mag missen. Ook bij de gouwe ouwe van de blauwe zijn ze altijd present. En dan met wat HaJé achter de kiezen, ontstaat dan zomaar het idee om iets anders te gaan doen. Let op: op 10 maart in Taveerne op Jeugdland: de eerste Zwarte Zondag middag! De namen van de DJ en de Sir zijn inmiddels al bekend en het gereedschap voor die middag is: VINYL.  Dus denk je dat wordt leuk, dan ben je van harte welkom die dag. Zelf een stukje VINYL meenemen is toegestaan. Zo ziet u maar,
dees jaor gaat het echt anders bij CV 5×2. Namens CV vijf maal twee en 1×2 veel carnavalsleut toegewenst en tot 10 maart! Ze willen dan ook graag eindigen met: Zien we elkaar dan deez joar allemaal anders?

twitter.com/bosuilendorp