Aftellen voor Elfde van de Elfde kan beginnen…!

De aftrap van het Bosuilse Carnavalsseizoen 2017 – 2018 vindt dit jaar plaats in Taveerne Jeugdland. Na de presentatie van de Jeugdprins(es) en Jeugdraad om 19.00 uur, start Ulvenhouts eigen talentenjacht voor de jeugd: Ulvenhout’s got Talent. Rond 21.00 uur is de prijsuitreiking van Ulvenhout’s got Talent, met aansluitend de afscheidsborrel van S.U.C voorzitter Frank Husson. Vanaf 21.30 uur volgt de uitslag van de Puzzel der Hoogheden. En natuurlijk worden om 23.11 Prins Carnaval en zijn Raad van 11 onthuld.  

Ulvenhout’s got Talent
Aan deze zinderende talentenshow kunnen kinderen van 4 tot 14 jaar meedoen die kunnen zingen, dansen, playbacken, acteren, goochelen, een instrument kunnen bespelen of een ander talent hebben. Jullie mogen alleen optreden, met z’n tweeën of met een hele groep.

Schrijf zo snel mogelijk in via talent@bosuilendorp.nl. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk ouders jullie komen aanmoedigen. Ook vriendjes en vriendinnetjes, opa’s en oma’s en andere familieleden kunnen komen supporteren.

 

 

Puzzel der Hoogheden
Welke hoogheden nemen plaats op de bruine zetel? Let komende week op je brievenbus, kijk op onze website , check Facebook en Instagram en puzzel mee. Is het iemand uit je vereniging, een buurman of misschien die bekende bourgondiër om de hoek? Met dank aan grimeerdames Nicole Reinieren en Carla Marijnissen, en aan molen De Korenbloem.

Jij doet toch ook mee? En zien we je ook bij de onthulling op 11 november a.s.? Die wil je toch niet missen. We kunnen dus alleen maar zeggen: zorg dat je er weer bij bent!