Nieuw motto voor Bosuilendorp

Het Bosuilendorp, buiten Carnaval beter bekend als Ulvenhout, heeft sinds 31 maart 2017 een nieuw motto. Uit de inzendingen heeft een deskundige jury gekozen voor ‘Da ge ut nie wit’. Het motto werd aangeleverd door Ingeborg van den Maagdenberg. Zij mag een jaar lang met trots de eretitel ‘mottovrouwke’ dragen.

Personal trainers Niels (l) en Henk (r)

Zoals de laatste jaren gebruikelijk, werd het nieuwe motto tijdens het Halfvastenbal bekend gemaakt. Daar kregen ook de winnende deelnemers aan de Bosuilse Carnavalsoptocht hun prijs uitgereikt. Verder was het natuurlijk weer een goed moment om samen na te praten over Carnaval 2017, of alvast nieuwe bouwplannen te bespreken.
Geen wonder dus dat het 31 maart weer erg gezellig was in de tot Cooldown café omgetoverde Flamingobar. Veel gasten gingen als gevraagd gekleed in een, al dan niet lekker foute, sportieve outfit. Personal trainers Henk en Niels onderwierpen hen aan een goede cooldown; zeer belangrijk na een intensieve workout als Carnaval.

Witte gij ut?

Dat de Bosuilse Carnavalsvierders lang niet allemaal weten wat ze willen, is duidelijk terug te zien in de foto’s van het bekende spel Twister dat als onderdeel van de cool-down werd gespeeld.

Stichting Ulvenhouts Carnaval hoopt dat de cool-down van 31 maart ook een beetje als warming-up voor het komend carnaval heeft gediend. De S.U.C wenst iedereen in elk geval alvast veel inspiratie toe. We zien jullie allemaal in het najaar graag terug voor de start van een nieuw carnavalsseizoen vol gezelligheid en leut!