Carnavalsvrienden!

21:11u Hemels Meezingfestijn

111 minuten gezellig meezingen met telkens een andere zanger(es), duo, trio of groep op het podium. Hierbij aan jullie de vraag of jullie 1 ‘meezinger’ (hoeft niet perse Nederlandstalig) willen verzorgen, het liefst op een zo ludiek mogelijke wijze (verkleden, act, …)? De meest ludieke act wordt beloont met 1 METER BIER/WIJN!


Met 111 minuten is het aantal plekken voor een verpletterend optreden beperkt, meld je dan ook snel aan. Dit kun je uiterlijk doen voor 1 novembe a.s. via meezingen@bosuilendorp.nl, onder vermelding van je teamnaam + lied. Alle deelnemers worden op 111111 om uiterlijk 21uur verwacht in de Pekhoeve en door middel van loting wordt de volgorde van optreden bepaald. Het meezingende publiek kan natuurlijk alle 111 minuten uit zijn dak!

23:11u Presentatie Raad

Om 23.11 zullen de Prins(es), Page(s) & Gevolg zich aan u presenteren. Dit jaar hebben wij na ruim 20 jaar een bijzondere primeur in petto!

daarna: Los in het Sprookjesbos

Zoveel ELFjes vragen om een eigen themafeest, daarom gaan we tot laat ‘Los in het Sprookjesbos’ m.m.v. een geweldige DJ!

Deze avond kan alleen slagen met jullie medewerking, dus wij hopen op zingers, meezingers, elfjes en andere sprookjesfiguren!