11-11-11 Hemels Meezingfestijn & meer…

De formule is simpel: Je krijgt de songteksten aangeleverd en we zingen met zijn allen!Met de liedjeskrant in de hand worden de liedjes meegezongen door de zangers/zangeressen op het podium en het publiek onder leiding van de enthousiaste en ervaren presentator Niek Roovers. Van de van Guus Meeuwis tot André Hazes onder het motto: of je nu zuiver zingt of vals, van samen zingen word je blij.
Extra uniek wordt deze avond omdat er niet 1 zanger op het podium staat maar dat deze rol door de Ulvenhoutse bevolking en verenigingsleven wordt ingevuld.

23:11u Prins(es) in het Sprookjesbos

Om 11 over 11 zal de Prins(es) 2012 zich bekend maken in een wervelend modieus spektakel met een Raad geheel in ‘t nieuw. Ben jij de eerste die ze ziet? Daarna gaat de  muziek iets harder en gaan we los in het Sprookjesbos. Je hoeft niet verkleed maar om het thema extra geslaagd te laten zijn is dit natuurlijk wel leuk.Dus heb je nog een leuke sprookjesoutfit – doe hem aan!
11-11-11 is voor iedereen

De avond is voor iedereen die eens gezellig wil gaan stappen in Ulvenhout. Om 19.00 beginnen we met de jeugdige Ulvenhoutse talenten in Ulvenhout’s got Talent. Vanaf 21.11  ben je welkom voor het Hemels Meezingfestijn. Om 23.11 kun je de bekendmaking van de Prins(es) 2012 bijwonen om aansluitend los in het Sprookjesbos te gaan.

We zien je op 11-11-11 in de Pekhoeve!