Ligt jouw masker al klaar?

2015-11-09 masker zwart

14 november wordt in de Pekhoeve in Ulvenhout het Bosuils Carnavalsseizoen 2015 – 2016 geopend. Na de aftrap door de jeugd begint om 21.30 uur het programma voor volwassenen met onder andere een grand Bal Masqué en natuurlijk de ontmaskering van onze nieuwe Prins Carnaval en zijn gevolg.

Dit jaar bestaat Bosuilendorp 50 jaar. Geen Carnavalesk jubileum, wel een mooi excuus voor een knalfeest. En iedereen weet dat Bosuilen daar wel van houden… De S.U.C nodigt je dan ook graag uit voor haar grand Bal Masqué op 14 november a.s., onder het motto ‘Canavalesk Mystiek’. Iedereen uit ons dorp die dicht bij huis een gezellig avondje uit wil, is van harte welkom om aan dit megagave feest deel te nemen. Ook als je misschien (nog) geen verstokt Carnavalsvierder bent.

Vanaf 21.30 uur ben je welkom voor het avondprogramma. Om 21.45 uur is de grootse opening van het grand Bal Masqué, dat tot het demasqué gemaskerd plaats zal vinden. Gedurende het bal zal tevens de Bosuilse Prins Carnaval 2016 bekend gemaakt worden. Heeft het interview van vorige week je op het goede spoor gezet? 14 november krijg je hierop antwoord.

Dit wil je natuurlijk niet missen. We kunnen dus alleen maar zeggen: zorg dat je erbij bent!

Stichting Ulvenhouts Carnaval