Elfde van de Elfde viering met UGT en Bal Masqué

14 november wordt in de Pekhoeve in Ulvenhout het Bosuils Carnavalsseizoen 2015 – 2016 geopend. Na de presentatie van de Jeugdprins(es) en de Jeugdraad om 19.00 uur, start Ulvenhouts eigen talentenjacht voor de jeugd: Ulvenhout’s got Talent (“UGT”). Om 21.30 uur begint het programma voor volwassenen met onder andere een grand Bal Masqué en natuurlijk de ontmaskering van de nieuwe Prins Carnaval en zijn gevolg.

UGT: ULVENHOUT’S GOT TALENT
Aan deze zinderende talentenshow kunnen kinderen van 4 tot 14 jaar meedoen die kunnen zingen, dansen, playbacken, acteren, goochelen, een instrument kunnen bespelen of een ander talent hebben. Jullie mogen alleen optreden, met z’n tweeën of met een hele groep.

Schrijf zo snel mogelijk in door middel van het inschrijfformulier dat vorige week via school verspreid is, of per mail: talent@bosuilendorp.nl.

We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk ouders jullie komen aanmoedigen. Ook vriendjes en vriendinnetjes, opa’s en oma’s en andere familieleden kunnen komen supporteren.

MASKERWEDSTRIJD
2015-09-30 masker kleinNa Ulvenhouts Got Talent is er voor volwassenen een grand Bal Masqué (zie hieronder). Voor de jeugd is er een maskerwedstrijd. Maak een mooi masker en zet hem op als je naar Ulvenhout’s got Talent komt. Na de onthulling van de Jeugdprins(es) en gevolg worden de winnaars bekend gemaakt.

Je kunt het masker van het inschrijfformulier gebruiken, of er zelf een ontwerpen. Maak het bijvoorbeeld van papier, karton of papier-maché. Je mag het inkleuren, verven, beplakken met kralen, veertjes en nog veel meer… Maak er maar iets moois van! Op google.nl vind je genoeg voorbeelden.

De zaal gaat open om 18.30 uur, de optredens starten om 19.00 uur en de prijsuitreiking is rond 21.00 uur. Veel plezier met de voorbereidingen alvast!

GRAND BAL MASQUÉ
Dit jaar bestaat Bosuilendorp 50 jaar. Weliswaar geen Carnavalesk jubileum, maar wel een mooie gelegenheid voor een feestje. En daar houden Bosuilen wel van… De S.U.C nodigt iedereen dan ook uit om…..dit mee te vieren met een grand Bal Masqué onder het motto ‘Canavalesk Mystiek’. Iedereen uit ons dorp die dicht bij huis een gezellig avondje uit wil, is van harte welkom om aan dit mega gave feest deel te nemen. Ook dorpsgenoten die misschien (nog) geen verstokt Carnavalsvierder zijn.

Vanaf 21.30 uur ben je welkom voor het avondprogramma. Om 21.45 uur is de grootse opening van het grand Bal Masqué, dat tot het demasqué gemaskerd plaats zal vinden. Gedurende het bal zal tevens de nieuwe Bosuilse Prins Carnaval 2016 bekend gemaakt worden.

Dit wil je niet missen. We kunnen dus alleen maar zeggen: zorg dat je erbij bent!