Bosuilse sauwelverkoop start zaterdag 12-1 om 10.00 uur

 Op zaterdagmorgen 12 januari om 10 uur start de verkoop van de kaarten voor de Bosuilse sauwelavonden ( 1 en 2 februari) bij café Christianen. Tot 14.00 uur kunnen daar de kaarten gekocht worden.De kaarten die dan niet verkocht zijn, en dat was vorig jaar niet veel, worden verkocht bij reisbureau Tourkoop. Zorg dat je er dus op tijd bij bent. OP=OP

5 Sauwelaars en 3 acts.

De sauwelcommissie is blij dat ze weer vijf sauwelaars aan kunnen kondigen. Naast oppersauwelaar 2012 Jos Schetters komen ook Willy van den Wijngaard, Eric van der Westerlaken, Jordi van Gils en Remco Raats in de ton. De omlijsting wordt verzorgd door de acts van de BoerenDobbers, Nadorst en voor de 11e keer de Sisters.

Het motto van de SUC heeft ook zijn invloed heeft op het sauwelen. Na maanden van ik doe wel mee, ik doe niet mee, ik doe wel mee, ik doe niet mee hebben bovenstaande sauwelaars en acts definitief toegezegd. Zo hadden we dit jaar een nieuwe sauwelaar willen presenteren, maar helaas, dat gaat niet door omdat hij liever Prins van het Bosuilendorp wilde worden.

Wat we nog niet weten of de winnaars van het jeugdsauwelen de avond gaan openen. Vorig jaar hadden de winnaars Jurre en Ruben een geweldig succes en zij genoten er ook zichtbaar van. Ook dit jaar zal aan de winnaars van het jeugdsauwelen dat op vrijdagmiddag plaatsvindt gevraagd worden of ze de sauwelavonden willen openen. Afwachten dus.

Nieuw gezicht op het podium is Ingeborg van de Maagdenberg  die Thom van Aert opvolgt als avondpresentator. De Zaogurs zullen helaas voor de laatste keer hun opwachting maken. Op de andere avond zorgen de Bosuilen voor de muziek.

Tot sauwels JE