Zinderend zaterdagavondduo

Carnaval trekt ieder jaar gelukkig weer nieuwe mensen aan die de Carnavalstraditie in ere houden. Maar laten we eerlijk zijn: wie mist niet die ouderwets gezellige avonden waarbij je dweilend van café naar café ging op de klanken van een echte kapel! Daarom organiseren we in Bosuilendorp samen met onze kapellen al voor de derde keer een uniek evenement, de Vogeltrek. Ook dit jaar zijn alle Ulvenhoutse kapellen weer paraat.
Je bent vanaf 20:00u welkom in de Pekhoeve. Een half uur later komt Prins Keeskènze XV daar de avond officieel openen. Hier is ook het unieke Vogeltrek Vogelhuisjes te koop. Evenals natuurlijk het Ulfje, de enige echte Bosuilse consumptiemunt, die in alle deelnemende horeca geldig is. Vanaf 22:00u zullen de kapellen zich laten horen in de diverse cafés. Liefhebbers zullen hun beste beentje voorzetten om in Vogelvlucht langs de kroegen te gaan. Natuurlijk willen ze allemaal aan het einde van de avond vol trots kunnen zeggen: ‘Ik was erbij!’.
Ook in de Pekhoeve wordt er ondertussen niet stil gezeten. 30 plus gaat weer een bijzondere avond tegemoet met veel muziek van onze DJs. Een mooie gelegenheid voor alle papa’s en mama’s om een oppas te vinden en er lekker met de overige 30-plussers een gezellige avond van te maken. Hier gaot het er overigens wel iets anders aan toe dees jaor. Er zal namelijk ook een live act verzorgd worden. Om 23:30u treedt Marco Bink op. Gezien het rijke carnavalsverleden van zijn familie kan dit niet anders dan een topper worden.
Ben jij ook liefhebber van een ouderwets gezellig Carnaval? Kom dan naar Bosuilendorp op Carnavalszaterdagavond! We zien jullie!!!.
www.bosuilendorp.nl
twitter.com/bosuilendorp