Héét van de Naold

Via diverse omzwervingen doen Kees en Ton de laatste 7 à 8 jaren mee met de optocht als CV Keto, soms met een wagentje, soms met een loopgroep, en soms vergezeld door Hennie Koenraads, Johan Snepvangers of d’n Mechel. Vorig jaar behaalde CV Keto een 3e prijs bij de categorie paren/individuelen.

Ieder jaar proberen Kees en Ton aan te sluiten bij een actueel thema. Zo is door de heren een keer ingegaan op het negeren van het rookverbod, waarbij Café de Kachel uit Groningen centraal stond. Ook voor dit jaar zijn Kees en Ton weer driftig in het nieuws aan het spitten om met de optocht in het Bosuilendorp weer verrassend voor de dag te komen. Ze hopen dan ook op veel toeschouwers met de optocht en daarnaast op mooi weer. Voor de prijs doen ze niet mee, wel voor de gezelligheid en saamhorigheid.

Kees en Ton geven aan dat eigenlijk het mooiste moment van Carnaval net na de optocht ligt: zittend aan de keukentafel met een pilske en dan terugblikken op de optocht. Voor dit jaar mag al vermeld worden dat de prijs die ze winnen met de optocht wordt geschonken aan stichting Lutoban uit Ulvenhout. Dit is natuurlijk een zeer mooi gebaar van Kees en Ton.

Namens Kees en Ton vele carnavaleske groeten en graag tot bij Carnaval in het Bosuilendorp.