50ste familiecarnaval in Gouwe Pekhoeve Ulvenhout

Na een jaar ongeduldig gewacht te hebben, zijn wij zeer verheugd dat het alom gewaardeerde familiecarnavalsfeest weer plaats zal vinden. Dit jaar op dinsdag 9 februari om 13.30 uur in de oeroverbekende, nu De Gouwe Pekhoeve. Reserveren is niet nodig en de inkom is als altijd gratis. Auto’s en fietsen kun je hier nog altijd moeiteloos parkeren. Waar is dat nog te vinden? 2015-02-14 30 plus bal

Wil je eens een stressloze spannende carnavalsmiddag meemaken? Kom dan naar de  carnavaleske Pekhoeve, waar alles peis en vree is. Je mag dit niet missen! Het dorpsbestuur is deze dagen deskundig overgenomen door Prins Ad XVI met zijn Raad van Elf.

Carnavallen houdt je jong van lijf en hersenen…. plus je gewicht vermindert. Dit omdat jezelf amuseren, lachen, zwieren, hossen en meezingen als een grote wilde oceaan is die je vetten en suikers extra verbrandt. Een zoveelste deskundig professorenonderzoek heeft uitgewezen dat dit alles bijdraagt aan je mentale vitaliteit. Dus laat dit niet voorbij gaan!

Ga er met een gerust hart op los nu je deze grote geheimen kent. Dit maakt je ook weer vrolijk. Iedereen doet mee: onervaren én geroutineerde carnavalsvierders. Komen dus, en breng je vrienden en kennissen mee. Het is ook een legendarische kans om je mededorpsbewoners beter te leren kennen en nieuwe kennissen te maken.

Het zal niemand aan leut ontbreken tijdens het gevarieerde feestprogramma, met onder andere het intercontinentaal bekende orkest de Ulvenhoutse Bosuilen en muzikant Rinny Marijnissen. De laatste behoeft nauwelijks toelichting. Ja ja, wie kent ze niet al deze overbekende muzikanten?

Prins Ad XVI met zijn hevige wijze Raad en de Jeugdraad komen de feeststemming nog eens extra opluisteren en spectaculair maken. Nieuwsgierig hoe al deze carnavaleske klanken weerklinken? Kom erbij en je krijgt er veul zin in. Maak geen worsteling van je vrije tijd. Kom even los van je zorgen, maak je hoofd leeg en geniet van deze middag. Wacht niet tot later, want als later iets eerder komt, ben je te laat!

Krijg je het te warm, dan is dit goed te blussen met de lekkere drankjes die te verkrijgen zijn aan de bar met de ouderwets gemoedelijke gastvrijheid van de, hier veur goud gaonde, Pekhoeve vrijwilligers.