Prins KeesKènze XV, De nieuwe Prins van het Bosuilendorp!

 En dan ineens is het zaterdag 10-11-2012, de dag de Elfde van de Elfde viering in het Bosuilendorp met als locatie de Pekhoeve. Hier is aanloop naar dit festijn hard gewerkt om de zaal om te bouwen naar een prima feestlocatie, waar je je direct thuis voelt.
De jeugd neemt dan vroeg in de avond het voortouw met geweldige optredens tijdens de Ulvenhoutse Talentenjacht.

De deelnemers krijgen de handen op elkaar van het talrijke publiek. Onder het publiek gonst het dan al van de geruchten wie dit jaar de Prins of Prinses zal zijn van het Bosuilendorp. Wie zal er gelijk krijgen deze zaterdagavond?

Na de Talentenjacht was het dan de beurt aan de artiesten van het Ulvenhouts Meezingfestijn, met als presentator Niek Roovers. Een rijk gezelschap aan artiesten wel te verstaan: Van kapellen en carnavalsverenigingen tot aan individuele artiesten. Met dit jaar als winnaar oud Prins Boelo XIV tesamen met zijn vrouw, met het prachtige nummer: I did it my way!
En dan nadert de klok het tijdstip van elf uur, tijd om een aantal personen in het zonnetje te zetten voor al hun werk dat ze voor de S.U.C. hebben gedaan: Maartje Goos, Laura Tigchelaar en oud prins Boelo XIV.
En dan 23.11 uur, het luik gaat open in het plafond van de Pekhoeve, op figuurlijke wijze doet de Nieuwe Prins zijn intrede onder begeleiding van de Raad, die deze keer als brandweerploeg haar werkt doet. En binnen een mum van tijd zien de Bosuilen en Bosuilinnen de Nieuwe Prins op het podium staan: Prins KeesKènze XV, in het dagelijks leven genaamd Kees Jan Kelder. Een groot applaus valt hem ten deel! Veel tijd om te genieten heeft hij dan niet omdat hij direct aan het werk is gezet dit met de installatie van het nieuwe raadslid Koen van den Maagdenberg en de nieuwe hofdame Mandy van Gurp. Verder hoorden de leden van CV Anoniem dat zij als eerste zijn toegetreden tot het Genootschap van de Prinsenverenigingen, omdat zij vanuit hun CV de nieuwe Prins afvaardigen.
Na deze activiteiten was het tijd voor de Alles is Anders Afterparty, waar de Prins en zijn gevolg tesamen met de Bosuilen en Bosuilinnen er nog een gezellig feest van maakten.
Dank aan allen die deze avond mogelijk hebben gemaakt. Afgelopen zaterdag was in ieder geval een prima aftrap voor het komende Carnavalsseizoen. Dat het een mooi en feestelijk Carnaval 2013 moge worden!