Prins Ad XVI: Carnaval 2017 wordt weer een mooi feest!

2016-11-11-elfde-van-de-elfde-3Ja beste mensen, ook dit jaar met Carnaval wordt het Bosuilendorp geleid door Prins Ad XVI. Afgelopen vrijdag gaf hij tijdens de 11e van de 11e in de Flamingobar aan dat hij er weer erg veel zin in heeft om er dit jaar tezamen met zijn Raad en gevolg en met de Bosuilen en Bosuilinnen een fantastisch Carnavalsjaar van te maken….

Tijdens de bekendmaking van de Prins bleek dat hij dat weer op volle sterkte wil gaan doen om zo mogelijk de verwachtingen te overtreffen. Mooi is dan ook om te zien dat Milou, de dochter van Prins Ad XVI, heeft aangegeven om als page Carnaval in het Bosuilendorp mee te willen maken.

2016-11-11-elfde-van-de-elfde-2Tijdens de 11e van de 11e heeft de Stichting Ulvenhouts Carnaval de (Raads-) leden die zijn gestopt op een prima manier in het zonnetje gezet. Mooie woorden van Frank Husson en een bloemetje waren er voor Pascal, Henk, Koen, Mariëtte en Bram, met daarbij speciale aandacht voor Henk Bos. Wegens zijn staat van dienst heeft de Stichting Ulvenhouts Carnaval hem benoemd als Erelid. Een lidmaatschap dat hem zeker toekomt.

 

2016-11-11-elfde-van-de-elfde-1Maar als er dan mensen stoppen met hun activiteiten voor Carnaval in het Bosuilendorp, is het wel zo fijn om weer op volle sterkte te komen. Daarin is men prima in geslaagd. Met het nodige kanonsgeweld werden afgelopen vrijdag achtereenvolgens Prins Ad XVI, page Milou en de nieuwe (Raads-)leden gelanceerd. Marije, Henk en Conny gaan de Raad versterken en kregen de Uilenketting omgehangen. Ook zij lieten zien veel zin te hebben in het Carnaval.

Al met al kunnen we zeggen: “Dur zit schot in”.  Het feestje ging vrijdag nog eventjes door. Het Bosuilendorp gaat er iets moois van maken tijdens Carnaval.