Héét van de Naold 1

 In deze serie is dit jaar CV de Nopkes de vereniging die het spits afbijt. Een Carnavalsvereniging die dit jaar alweer voor de 12e achtereenvolgende keer met een Carnavalswagen meedoet met de Bosuilse Carnavalsoptocht. Ook dit jaar wil deze vriendenclub een gooi doen naar de eerste prijs in de categorie Carnavalswagens. Maanden van voorbereiding gaan aan het bouwen van de wagen vooraf. De start is voor CV de Nopkes veelal begin september.

Eerst met een paar avonden in de week, maar al gauw wordt de intensiteit van het bouwen opgevoerd en wordt er ook in het weekend druk gebouwd. Zo ook afgelopen zaterdagmiddag.
Vier leden (d’n Sme, Roobin, Nico en d’n Fuik) zijn in de bouwloods druk in de weer met slijpen, lassen en gaas aanbrengen op de wagen. De verwachting wordt zelfs uitgesproken dat in de week voor Kerst de plakactiviteiten aanvangen, maar al met al is er de komende maanden nog veel te doen!
De vier leden geven aan dat, ondanks dat niet alle leden meer in Ulvenhout wonen, ze allemaal hun bijdrage willen leveren aan het Carnaval en de andere activiteiten gedurende het jaar in het Bosuilendorp. En mocht een andere vereniging op hun een beroep doen, dan staan ze ook daar voor klaar.
Een tipje van de sluier willen ze nog graag oplichten voor de optocht in 2012. De Carnavalswagen van CV de Nopkes wordt er een met veel kleuren en met spectaculaire bewegingen. Dus voor alle Bosuilen en Bosuilinnen en mensen van buiten het Bosuilendorp een reden te meer om de zondag met Carnaval de optocht te komen kijken in het Bosuilendorp.