Héét van de Naold 2

 Nadat vorige week CV de Nopkes zich als eerste mocht presenteren aan het grote publiek, staat dit maal CV De Beestenbende in de schijnwerpers. Hun naam ontlenen ze aan hun eerste optreden tijdens de Carnavalsoptocht. Deze vereniging gaat nu al voor de derde keer mee doen aan de carnavalsoptocht in het Bosuilendorp. Geen kleine prestatie gezien de leeftijd van de leden: de neven en nichten Margo, Joost, Ilse, Koen, Anouk, Gijs, Hanna en Matthijs Rops zitten allemaal nog op de basisschool. Of gaan zelfs nog niet naar school!

Vorig jaar bijvoorbeeld ‘werd de boel opgeleukt’ door CV de Beestenbende op de 3e verjaardag van Koen. Hij was precies op 6 maart jarig en mocht dan ook in de taart zitten. Hééél veel mensen kwamen in de Pekhoeve op zijn verjaardagfeestje. De Bosuilen, waar 2 van de papa’s (Jan en Bert Rops) bij zitten, speelden speciale liedjes voor Koen.

CV de Beestenboel is ‘helemaal in de wolken’ bij het idee dit jaar weer mee te gaan doen aan de optocht.  Ze weten nog niet precies wat ze gaan doen, maar ze gaan in ieder geval weer dingen uitdelen, misschien een dansje doen, en weer een klein wagentje bouwen. Misschien doen ook vrienden en vriendinnen mee.  Ze beginnen altijd in de kerstvakantie met knutselen en dingen verzinnen. Beestenbende-lid Joost hoopt dat ze ooit nog eens de schuur nodig hebben van Ome Wim op De Beekhoek!

U ziet: de Beestenbende belooft wéér een verrassing neer te zetten. Kom dat dus allen zien tijdens de Carnavalsoptocht in Bosuilendorp op zondag 19 februari 2012.