Héét van de Naold 6

Voor het artikel van deze week sprak de PR-commissie van de S.U.C. met Monique Jochems en Cindy Heestermans van CV de Gehaktballen. Deze vereniging bestaat uit 11 volwassen leden en hun 8 kinderen. De vereniging dankt  haar naam aan Wils beroemde gehakballen die traditiegetrouw tijdens de Bosuilse carnavalsvieringen in huize Jochems worden genuttigd.  Enkele gelukkigen die op 11 november 2011 aanwezig waren bij het Hemels Meezingfestijn hebben er ook al van kunnen genieten.

In 2009 besloten de leden van de vereniging niet meer aan de zijkant te willen staan tijdens de optocht in Bosuilendorp. In 2010 liepen ze voor het eerst mee. Het tweede jaar zal altijd hun mooiste carnaval ooit blijven, verwachten ze. In 2011 wonnen ze namelijk totaal onbevangen en volledig onverwachts de tweede prijs bij de grote groepen.
De Gehaktballen proberen aan steeds meer activiteiten in Ulvenhout mee te doen en hun gezicht als CV te tonen. Hun doel is vooral gezellig samen bezig zijn en veel plezier maken! De meeste volwassen leden zijn al van kinds af aan actief betrokken bij carnaval. Deze traditie, en alle lol die erbij hoort, willen ze graag doorgeven aan hun kinderen.
Sinds het begin van dit jaar zijn ze al weer druk bezig voor hun derde optocht. Gebouwd wordt er vooral in het weekeinde. Daarnaast vinden door de week ook volop werkzaamheden plaats ter voorbereiding. Veel wilden de dames niet onthullen over het motto voor dit jaar. Neemt u echter van uw verslaggever aan dat het de moeite zal lonen zondag 19 februari de optocht in Ulvenhout bij te wonen. U zult uw ogen niet geloven…
En wie weet… Met een beetje geluk staat er tussen donderdag 2 en zondag 5 februari wel een Gehaktbal bij u op de stoep! De vereniging gaat namelijk helpen bij het rondbrengen van de Uilenroep, de carnavalskrant van het Bosuilendorp.