Héét van de naold (1)

21:11u Meezingfestijn voor alle gezellige mensen!
Na het succes van afgelopen jaar kan het niet uitblijven: ‘het grootste Meezingfestijn van Ulvenhout’ wordt ook in 2012 georganiseerd. 111 Minuten lang meezingers in de Pekhoeve. Een feest waarbij het publiek de ster van de avond is!
Het ‘Meezingfestijn’ is helemaal op het lijf van Bourgondisch Ulvenhout geschreven. Toegang is gratis. De formule is simpel: lees en zing de songteksten met zijn allen mee!
De zangers/zangeressen op het podium gaan voor in het door hun gekozen nummer.  Dit jaar is het voor het publiek makkelijker om mee te zingen omdat de songteksten duidelijk in beeld gebracht worden. Onder leiding van de enthousiaste en ervaren presentator Niek Roovers zal het geheel dynamisch aan elkaar gepraat worden.  Van Guus Meeuwis tot André Hazes onder het motto: Of je nu zuiver zingt of vals, wij zingen mee!
Extra uniek wordt deze avond omdat er niet één zanger op het podium staat, maar omdat deze rol door Ulvenhouts eigen bevolking en verenigingsleven wordt ingevuld.
Aanmelden kan tot uiterlijk 1 november via <meezingen@bosuilendorp.nl>, onder vermelding van  teamnaam + lied.

23:11u Bekendmaking Prins(es) en Raad 2013
Om 11 over 11 zullen de Prins(es) en de Raad 2013 zich bekend maken. Aangezien ‘Dees jaor alles anders gaot!’ zijn wij bijzonder nieuwsgierig. Ben jij de eerste die ze ziet?

Aansluitend: Alles is Anders Afterparty
Na de presentatie van de Prins(es) en Raad 2013 gaat de muziek iets harder en gaan we los …… Je hoeft niet verkleed, maar het is natuurlijk wel leuk, dus: ‘Dress differently’!
We zien je op zaterdag 10-11-12 in de Pekhoeve!