Nick Verpaalen Jeugdprins Bosuilendorp

 

Door het coronavirus moest het programma voor de Elfde van de Elfde viering op het laatste moment worden aangepast. Daarom was de bekendmaking van de nieuwe Bosuilse Jeugdprins(es) en Gevolg verplaatst van Jeugdland naar de Pennendijk in Ulvenhout, voor Heemkundemuseum Paulus van Daesdonck. Aansluitend aan de presentatie van het jubileumboek over 55 jaar Carnaval in Bosuilendorp werd de nieuwsgierigheid van de daar aanwezige Bosuilen bevredigd: Nick Verpaalen is de nieuwe Bosuilse Jeugdprins….  

 

 


Nick wordt bijgestaan door adjudant Ruben Vester. Ruben is overigens ook degene die het Bosuilse Carnavalsmotto voor dit seizoen bedacht heeft. Hij mag zich daarom een jaar lang Mottomanneke noemen. Fay de Bruijn is Nicks hofdame. Marente ter Hofstede volgt Brian Akkermans op als Uilientje.Brian neemt plaats in de Jeugdraad. Naast Brian treden twee Dobbertjes aan als Jeugdraadslid: Sanne en Kris Vissers. Tim Dekkers, Elise Melisse, Noortje van den Maagdenberg, Frederieke Heemskerk, Floris Huijben, Sem Goos, Neeltje van Riel en Marien Meis maken de Jeugdraad compleet.

Voor Nick is een droom in vervulling gegaan. Hij is dan ook dankbaar dat hij de Bosuiltjes mag voorgaan als hun Jeugdprins. “We maoke ut goed met zijn allen”, beloofde hij, voor hij de eerste polonaise van dit seizoen inzette.