Prins Joep XVII hangt Bosuilse ambtsketting voor de derde keer omDoor de coronamaatregelen was de opzet van de Elfde van de Elfde viering 13 november jl. iets anders dan oorspronkelijk was voorzien. De installatie van de nieuwe Bosuilse Prins Carnaval en zijn Gevolg vond daarom al om 17.11 uur plaats. Joep van den Maagdenberg mag Bosuilendorp voor de derde keer vertegenwoordigen als Prins Joep XVII….

Het was maar goed dat de overzichtstentoonstelling 55 jaar Carnaval in Bosuilendorp net was afgesloten. De Bosuilse ambtsketting was daardoor net op tijd weer beschikbaar.


Prins Joep XVII wordt wederom bijgestaan door zijn stralende pages Nancy van der Kooij en Esther Vissers. Daarnaast mag hij weer bouwen op Bob Melisse als zijn adjudant. Ricardo Ribbens treedt opnieuw aan als Boswachter.  

Ook de rest van het Gevolg van Prins Joep bestaat uit oude getrouwen, met Raadsleden: Vivi Bogers, Elvira Smits-Dijkstra, James Busch, Silvian Diepstraten, Hans van Gool, Karlijn van den Berg, Elles Verkooijen, Henk van Sasse Van IJsselt, Conny van der Westerlaken en Bas van Gool.

“Zorg voor elkaar”, was de boodschap aan de Bosuilen van Prins Joep, die verder aangaf in mogelijkheden te willen denken. “We gaan Carnaval vieren!”, riep hij onder luide bijval. En hij zette die woorden vervolgens kracht bij met een vrolijke polonaise.