Inschrijving Carnavalsoptocht Bosuilendorp 2020 gestart

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar we kunne ut nu al nie houwen. Carnaval valt vroeg dit jaar, en de carnavalsoptocht dus ook. Die vindt dit jaar op zondag 23 februari plaats. Een goede maand dus nog maar na deze aankondiging. Veel carnavalsliefhebbers zullen al druk bezig zijn met de voorbereidingen; anderen moeten misschien nog beginnen. Maar wat zeker niet vergeten mag worden, is de inschrijving voor de carnavalsoptocht.

Inschrijfformulier optocht

Het inschrijfformulier en reglement zijn te vinden op onze website: www.bosuilendorp.nl. Vul het inschrijfformulier in en stuur het naar optocht@bosuilendorp, of geef het af bij Ad van Gurp, Valkenburgseweg 2a in Ulvenhout A/C.

Deadline inschrijven…..
De uiterste inschrijfdatum voor de carnavalsoptocht 2020 voor wagens is vrijdag 7 februari. Overige deelnemers kunnen zich tot uiterlijk zaterdag 22 februari inschrijven door het ingevulde inschrijfformulier te mailen naar optocht@bosuilendorp.nl, of het af te geven bij Ad van Gurp, Valkenburgseweg 2a in Ulvenhout A/C. Alle inschrijvingen die voor zaterdag 8 februari zijn ontvangen, zullen voorafgaand aan Carnaval worden gepubliceerd in Weekblad Nieuw Ginneken.

Uiteraard bestaat, behalve voor wagens, ook na 22 februari nog de mogelijkheid om deel te nemen aan de optocht. Inschrijvingen zijn zondag 23 februari mogelijk tot één uur voor vertrek van de optocht aan de Molenstraat. Nieuwe aanmeldingen dienen achter aan te sluiten en zich te melden bij Ad Melisse voor een optochtnummer.

Publieksprijs
Ook dit jaar zal er niet alleen door een jury bepaald worden wie de mooiste creatie heeft gemaakt, maar kan er ook door het publiek gestemd worden. Er zal een PUBLIEKSPRIJS zijn voor de mooiste creatie in de kinderoptocht en één voor de volwassenenoptocht. Houd de verschillende media de komende tijd in de gaten voor meer details over het stemmen.

Verzekering
Wederom geldt voor carnavalswagens, dat deze aantoonbaar verzekerd moeten zijn. Let op: dit valt bijna nergens meer onder tractorpolissen. De Ulvenhoutse bouwadviescommissie moet vooraf bekijken of de verzekering voldoende dekkend is. Een kopie van het verzekeringsbewijs en een kopie van de polis waarin deze dekking wordt beschreven, dienen TWEE WEKEN VOOR DE OPTOCHT in het bezit te zijn van de optochtcommissie.

Wagens
Onder carnavalswagens worden alle zelfrijdende motorische wagens verstaan, evenals alles wat wordt voortbewogen door een gemotoriseerd voertuig. Wagens die niet verzekerd zijn en die niet door de bouwadviescommissie gecontroleerd zijn, moeten wij helaas uitsluiten van de optocht.

Vragen over verzekeringen kun je stellen via het eerder vermelde e-mailadres: optocht@bosuilendorp.nl.

We zijn benieuwd wat voor moois jullie ervan gaan maken!