9, 10 … Elfde van de Elfde in Bosuilendorp!!!

We kunnen gaan aftellen… De aftrap van het Bosuilse Carnavalsseizoen vindt dit jaar plaats in het weekend van 9 en 10 november a.s. Zaterdagavond 9/11 worden in Taveerne Jeugdland eerst onze nieuwe Jeugdprins(es) en Jeugdraad gepresenteerd. Daarna kun je ervaren hoe getalenteerd de Bosuilse jeugd eigenlijk is. Om 23.11 uur worden Prins Carnaval en zijn gevolg voorgesteld. Zondag de 10e kun je hen op de Prinsenreceptie persoonlijk de hand schudden. Voor Bosuiltjes die op of na 11/11/2018 geboren zijn, heeft onze Prins dan een Bosuils boerenkieltje bij zich…. 

Jeugdprogramma
Zaterdag 9/11 worden om 19.11 uur de nieuwe Bosuilse Jeugdprins(es) en gevolg gepresenteerd. Aansluitend is het weer tijd voor Ulvenhout’s got Talent.
Aan deze zinderende talentenshow mogen kinderen van 4 tot 14 jaar meedoen die kunnen zingen, dansen, playbacken, acteren, goochelen, een instrument kunnen bespelen of een ander talent hebben; alleen, met z’n tweeën, of met een hele groep. Aanmelden kan tot en met 8 november door middel van de invulstrook van de flyers die op beide basisscholen zijn uitgedeeld en die ook bij diverse Ulvenhoutse ondernemers liggen. Of meld je per e-mail aan via talent@bosuilendorp.nl

Bierfietsrace
Rond 21.11 uur begint het Elfde van de Elfde programma voor volwassenen. De muziek wordt verzorgd door Vic Sounds en natuurlijk is ook blaaskapel De Bosuilen van de partij. Speciaal voor deze avond introduceert de S.U.C de bierfietsrace. Doel is een volle beker in een houder zo snel mogelijk langs een stang omhoog te fietsen. Degene die het eerste uit zijn of haar beker kan drinken, heeft gewonnen. Meld je ter plekke aan; wie weet win jij 11 Ulfjes!

We kunnen ut nie houwe
Kun jij ook niet wachten? Uiteraard worden 9/11 om 23.11 uur ook onze Prins Carnaval en zijn Raad aan je voorgesteld. Natuurlijk weer op een wijze die aansluit op ons Carnavalsmotto.

Prinsenreceptie
Zondag 10/11 kun je tussen 15.11 en 18.11 uur Prins Carnaval en zijn Raad van Elf persoonlijk de hand schudden in Boerderij De Pekhoeve. Ken jij Bosuiltjes die op of na 11/11/2018 geboren zijn en nog geen Bosuils boerenkieltje hebben ontvangen? Meld ze dan op secretariaat@bosuilendorp.nl. Degenen die hiervoor in aanmerking komen, ontvangen een uitnodiging om op de Prinsenreceptie een boerenkieltje te komen ophalen.