Nieuw Carnavalsmotto Bosuilendorp 2020

Ja beste Bosuilen en Bosuilinnen, met trots presenteerde de Stichting Ulvenhouts Carnaval afgelopen zaterdagavond 30 maart tijdens het Halfvastenfeest het nieuwe motto: ‘We kunne ut nie houwe’. Wederom een motto dat velen inspiratie zal geven om hier volgend jaar met Carnaval goed op in te spelen en om hiermee voor de dag te komen.

Ook dit jaar bleek dat zeer veel Bosuilen en Bosuilinnen een motto hadden ingediend. De keuze was ook dit jaar weer moeilijk, maar uiteindelijk viel de keuze op het genoemde motto, ingediend door oud-Prins Frank Husson. Naast de bekendmaking van het nieuwe motto werden afgelopen zaterdagavond zoals gebruikelijk met Halfvasten de prijzen aan de deelnemers van de optocht uitgereikt en werd er vrolijk gedanst. Het thema voor Halfvasten dit jaar luidde dan ook: de alles deur me-kaor dansavond. Oude muziekkrakers werden uit de kast gehaald, er was een volksdansgroep die een workshop gaf… Kortom, het liep goed deur me-kaor. Het was wederom een prima avond waar terug kon worden gekeken op een geslaagd Carnavalsjaar.

Op naar Carnaval 2020  in het Bosuilendorp.