Zaterdag 30 maart: Halfvasten


Zoals het hoort word er natuurlijk na carnaval 6 weken gevast met een onderbreking halverwege deze periode; het halfvasten.

Op zaterdag 30 maart wordt dit in Bosuilendorp gevierd en wel vanaf 21.00 uur bij de Flamingobar. Iedereen is hier natuurlijk welkom. Deze keer is er een dansthema aangegeven en volgens het motto van afgelopen carnaval  is ook hier alles deur me-kaor. Foxtrot, Tango, Wals, Vogeltjesdans, misschien wel een moshpit?  Tevens is er een verrassende workshop….

Op deze avond wordt om 22.22 uur het prijzengeld uitgereikt aan de prijswinnaars van de grote optocht. Gevolgd door de bekendmaking van het nieuwe motto voor Carnaval 2020. Wie wordt het nieuwe motto manneke of vrouwke?

Reden genoeg weer voor een gezellig avondje, hopelijk zien we jullie allemaal de 30ste in de Flamingobar. Dresscode: Alles deur me-kaor!