Zaterdagavondduo in Bosuilendorp

Een stille wens van de Stichting Ulvenhouts Carnaval die kapelmuziek hoog in het vaandel heeft staan. Al vele malen gedaan, maar ook via deze weg: Zaogurs bedankt voor 44 jaar prachtige muziek!
Natuurlijk hebben ook Ulvolume, de Bosuilen en MakZat acte de présence gegeven in de Pekhoeve, de Flamingobar en bij Dimphy & Leo Christianen. De presentatoren Dick Vuijk, recent nog tot erelid van de Stichting benoemd, Jos van Etten en Joep van den Maagdenberg zorgden op iedere locatie voor een soepele overgang tussen de kapellen. Voor volgend jaar zijn de eerste aanmeldingen van kapellen van buiten Ulvenhout al binnen!
De andere helft van het zaterdagavondduo is het 30plus bal in de Pekhoeve. Wat een succes dit jaar! Na binnenkomst wist Jos Schetters samen met de Raad het publiek aan de ‘gangnam style’ te krijgen.  De stemming zat er dus al goed in toen rond half twaalf feestzanger Marco Bink zijn opwachting maakte. Vanaf de eerste noot ging het dak ging eraf. Onder begeleiding van zijn eigen fanclub ‘Marco’s Leedies’ stond hij te stralen op het podium. Het publiek deed enthousiast mee. Voor een half uur geboekt liet het publiek hem niet gaan, zodat Marco uiteindelijk meer dan een uur zijn nummers ten gehore bracht. Goed opgewarmd bleef het nog lang onrustig in Bosuilendorp.
Ondertussen vinden bij Bert Paulussen weer vage spellukus plaats georganiseerd door CV de Boereknuppels. Vage spellukus met vaseline en watjes en erg veel humor! Ja, ja, het was weer een vol café bij dun Bert. De hoofdprijs voor de allerbeste inzet was uiteindelijk voor de Sisters!